Eceebrar Kızlar 36. Haftamızdayız 29. Haftadan beri suyumuz azalıyor ve haftalık takipteyiz suniyle normali deneyecez ama olmaz ise sezaryen olacak bu arada ebe çatı muayenesinde çatımın dcr olduğunu belirtti hangi anestezi tercih etmeliyiz lütfen yardımmlarınızı bekliyorum
MadameNoire Eceebrar spinalde daha kolay oluyor diyorlar en çok.. spinal olursan başını falan oynatma zihnini farklı biseye odakla ağrın falan kalmaz sırtında belinde.. sonra bol bol nescafe iç başında ağrımaz.
Sedatun Ebruyla bana Eceebrar bebeğim havuç portakal elma karıştırıp sıktım içtim ben suyu da baya toparladı bebeğimin bende spinal düşünüyorum dün çatı muayenem vardı doktorum kemik yapımın uygun olmadığını suniyle de çok yıpranacağımı söyledi haftaya kadar düşün dedi
Ebruyla Kaçıncı haftada çatı muayenesi yapıldı ben 35+3 oldum ama yapılmadı yapılmasını da istemiyorum zaten ama merak ettim
Sedatun Ebruyla bana dün 37+3te yapıldı ama acıtmadı çok korkuyodum ama korkulacak bişey yokmuş 10 saniye bile sürmedi
Bceylan Ben 2 cm açıklıkla gittim doktora nts de sancım çıktı ve bana suni sancı verdiler 10 cm açılmam oldu ne epidural ne spinal suni sanciyla direkt doğuma alındım bebeğim iri doğdu maalesef sayamayacagim kadar dikişim oldu herşeyden önce bebeğinizin kilosunu öğrenin doktorunuza teyit ettirin ona göre karar verin bence Benim bebeğim 4620 gram 55 cm dongdu Doğumdan 4 gün önce doktora gittiğim de 3600 demişti Maalesef ultroson bizi yanılttı siz buna dokkat edin tavsiyem
Zerrinatila Bceylan Geçmiş olsun canım Benim ilk gebeliğim de 4 kilo üzeri olduğu İÇİN direk Sezeryan aldılar Sancıyla gitmiştim alttan falan 2 3 defa baktılar bebeğe utrasyon la falan 4 kilo üzeri Sezeryan cünkü Senin için baya zor olmuştur tekrar çok geçmiş olsun canım
bbaby44 Bceylan suni sanciyla acilmanoz kac saat de ilerledi bana verdikleri andan itibaren 3 saatte 1 cm zor ilerledi ve ölüm gibi birşeydi o suni sanci :(((
Fadimr MadameNoire neden böyle dediniz. Başını oynatma vs. Gibi bende yarın spinal olcam Allah nasip ederse de bi tereddüt ettim siz böyle deyince. Sezeryan da en sağlıklı anestezi spinal dediler ve etrafımda olanlar gayet memnun
Humeyra_87 MadameNoire anam spinal oldum öldum dirildim 8 gün baş ağrısından kafamı kaldıramadım inan bezlendım yattım zorunlu olmasa sezeryan olmazdim rabbim kimseye yaşatmasın
Bceylan Zerrinatila çok teşekkür ederim 🙏 Çok zor geçti mahvoldum hala sıkıntısıni çekiyorum Keşke bende sezeryan olsaydım
zumraninannesii Eceebrar spinal tabiki ben ilk doğumum zorunlu sezaryan oldu ikinciye hamileyim 17+4 haftalik olduk ve yine spinal istiyorum ama yinede insan ne kadar olursa olsun az da olsa ürküyor
Cennet_kusum16 Ben ilkinde genel anesteziye girdim. Oluyor bitiyor uyandığında odandasin. Büyük ihtimalle ikincidede genel vericekler. Spinalde bel ağrısı ömürlük kalanlar varmış, sezeryan anında kusanlar varmış, bayılanlar varmış, bilmiyorum açıkçası deneyimlemedim
Mutlumomm Cennet_kusum16 spinal anestezi bel ağrısı yapmıyor canım sebebi o değil bebek büyüdükçe karın da büyüyor haliyle yükü taşıyamıyor o bel ağrısı bırakıyor spinal iğne kemiğe çok girmediği için bel ağrısı bırakmaz canım
Mutlumomm Yell spinal de belden omur ilikden vurulan iğne belini uyuşturuyor sadece doğum anında acı yok sadece dokunma hissi çekiştirmeleri hissediyorsun genelde spinal anesteziyi tercih eder doktorlar rahat oluyor sonrasında diye
Bceylan Yell doktorunuzla konuşun mutlaka daha sağlıklı olur Bebeğinizin kilosuna göre hareket etmek lazim
Cennet_kusum16 Mutlumomm bilmem etrafımda herkes aynı şeyi söylüyor anesteziden sonra bel ağrısı kalmış. Yaşamadıgim için yorumda yapamıyorum. 2 serklaj 1 sezeryana girdim hepsi genel anestezi ile oldu.
Kaderalya Mutlumomm benim de bu 2.ve yine sezeryan ama ilkinde genel olmuştum şimdi genel olmak istemiyorum sadece o belden yapılan iğneden çok korkuyorum nasıl bir ağrı ya acısı var lütfen tarif edermisiniz o anda ne hissediyorsunuz iğne vururken belinize uyuşması için