Yagmurguzel01 Arkadaşlar kaçıncı haftanızdasınız? Kaçıncı haftada sezaryen olucaksınız veya oldunuz? Sezaryen olmayı düşünüyorum merak ediyorum kaçıncı haftada doğum oluyor vs diye
aslhnkrts9 Yagmurguzel01 31 haftalık olduk iki hafta sonra kontrole gideceğiz o zaman netleşecek günü
Yagmurguzel01 Hamilebirisi_06 38’den önce olmuyor sanırım dimi gelişimi haftasıyla uyumlumuydu önden mi gidiyordu?
Hamilebirisi_06 Yagmurguzel01 bebeğim önde gidiyordu normal doğum mu sezeryan mı karar verene kadar en son 38+5 de sezeryan olsun dedim ertesi gün sezeryana aldı bebeğiniz çok öndeyde muhtemelen bir tık erken alabilir 4 kiloyu görmeden alıyorlar genellikle iri bebeklerde
aslhnkrts9 Yagmurguzel01 normal olabilir şimdi benim bebeğim ters duruyo onun için erken demiştir olabilir doktorum devlet hastanesinde olucak doğumum belki de ondan dolayı demiş olabilir
LavinsMom Yagmurguzel01 evet bi sorun yoksa erken olmuyor 🙊 38lere gün veriliyor ama bazen kişi kendisi gec te isteye bilir 39 falan ne bileyim ozel bi tarihe
Yagmurguzel01 Hamilebirisi_06 evet 4 kg görmeden alınıyor biliyorum doktora henüz sezaryen beya normal diye bahsetmedim açıkçası normalden korkuyorum sezaryende göbek açısından düşündürüyor beni o yüzden karar veremiyorum
3prenses1prens Yagmurguzel01 3.bebegim 40+3 de zorunlu sezeryan olmuştum aradan bir buçuk sene geçti tabi bu da sezeryan olacak son 25 gün 38 de alır büyük ihtimalle diyorum haftaya cuma gidicem bakalım ne diyecek
Yagmurguzel01 3prenses1prens sizede tam gün verilmemiş :( bana verilmemesi hayli hayli normal o zaman
Yagmurguzel01 LavinsMom anladım bakalım ne zaman olucak doktora sezaryen diye söyliyim ama şu göbek olayından korkuyorum işte yaaa kalır falan diye
Yagmurguzel01 aslhnkrts9 benim doğum pozisyonunda duruyormuş özelde olucak benim o yüzden aslında ben karar veremedim ondan herhalde fün verilmedi bilmiyorum ki
Hamilebirisi_06 Yagmurguzel01 valla ikisinde de göbek kalıyor inan ki sezeryanda belki başta daha çok kalıyor gibi geliyor ama 1 senede o göbek tamamen gidiyor korse kullanmadan
LavinsMom Yagmurguzel01 kuzenim vajinal dogum yapti. Ekim ayinda. Hala gobeyi basenleri falan sarkik gibi garip duruyo. Ben aralikta dogum yaptim sezeryan ama benim gobegim simdilerde bile daha az kaldi. Dogum sekli ile alakali degil ya. Sarkarsa her turlu sarkar. Vucutla alakali genlerde onemli