Aysusenn -tugbmrt arkadaşlar bu acı kişiden kişiye değişir kendini sıkarsan acıtıcak diye düşünürsek bu acır rahat olun kimseleri korkutmayın. Canım acıyacak diye düşünmeyin. İlk alttan muane olduğunda bende korkmuştum acıyacak diye düşünmedim değil ama daha sonra alıştım. Ve ayrıca biri ben utanıyorum doktorum erkek yapmayın şöyle inanın erkek dr ların eli kadın dr lardan daha hafif.
-tugbmrt Hamilebirisi_06 peki nasıl oluyor doktorum da erkek çekiniyorum açıkçası ultrasonla mi.bskiyo alttan nsl
Sweety11 BarlasTimurunAnnesi bende 36+4 olcm doktorum 37 de yapcm dedi bana yazar mısınız yaptı yada yapmadı diye merak ettim bazı doktorlar 38 de yapıyormuş
BarlasTimurunAnnesi -tugbmrt yok ya yapmaz 38den sonra yapıyorlar genelde hatta nstde sancı çıkarsa direk yapıyorlar
Zeynepseyma -tugbmrt yaptırmak zorunda değilsiniz ki istemediğinizi belirgin ben şuan 37. Haftama giricem ve doktorum kendisi pek çatı muayenesi taraftarı olan bir doktor değil sancıların başlasın normal mi sezeryan mı olacağına öyle karar verelim dedi
Edaerdem5203 -tugbmrt sanırım iki parmağıyla kontrol etti ilk bişey hissetmedim ama sonra uyarı vericem dedi biraz kurcaladı benim o zaman karın bölgemde ağrım oldu ama dayanamayacak kadar mı dersen hayır derim zaten en fazla 2 dk sürmüştür
Hamilebirisi_06 -tugbmrt Yani korkmayın biraz canınız yanıyor ama acı eşiğinize bağlı benim acı eşiğim yüksekti canım yandı ama bağıracak çağıracak kadar değildi
Hamilebirisi_06 Ftm-oduncu hem çatınız dar mı ona bakıyor hemde açılma vs var mı diye rahim ağzını kontrol ediyor ama genellikle 37-38 haftalarda yapılıyor
Iremakn Bugün 38+5 te nst de sancı çıktığı için yaptı doktorum, acı hissetmedim çünkü kendimi çok rahat bırakıp nefes alıp verdim , uzun süren bir işlem değil zaten önemli olan rahat bırakıp kasmamak. Erken yapmazlar diye düşünüyorum çünkü doğumu uyarıyor