melisinmutfakblogu Suleegaripp bende 25 haftalik gebe olarak ilk 3 ayda verdiğim 10 kilonun 7 sini geri aldm şişko gebelerdenim 105 ile başlayıp 95 e inmiştim 102 olduk geri
Mugemurside1 Suleegaripp birkaç hafta önce 5 kilo almıştım. Ama ondan sonra kesin almışımdır. Şuan 22 haftalık olduk.
izobellaaa-_- Suleegaripp ilk gebeliğim de 17 almıştım sonra eksiye düştüm bende tam tersi doğum kilom da kalmak istiyorum😀
Suleegaripp Iremparlkc2 bence moral bozmamak lazım sonra elbet veririz 😍 bende çok takılıyorum doktorum kızıyor ama sonra etkiliyor 😍
Momcrn Iremparlkc2 kız ne yaptın o kadar ne yedin 😂 ben ilk hamileliğimde 40.haftamda 12kiloydum dikkat et canım kendine aman doğumdan sonra gidiyor ama erken almışsın çok
Mucizemses İlk gebeliğimde 58 le hamile kalıp 65 le doğuma gitmiştim, bunda 70 le hamile kaldım şuan 74 üm ama daha çok kilo alacağımı düşünüyorum zayıf hamile kalmak en güzeli
Iremparlkc2 Momcrn ay durduramıyorum ki kendimi yakında yürüyemiyecek duruma gelicem benim ikiz birde o yüzden mi böyle acaba