denizalismom Birannebloguu Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
Birannebloguu @denizmanzarasi ay bilemedim 11 haftalığım doktorum da erken deyip söylemdi ama ben çok merak ediyorum açıkçası ♥️🤰🙃🙃
denizmanzarasi Birannebloguu biz 12.haftada öğrenmiştik kızımı da oğlumu da🥰 az kalmış sizinde yakında öğrenirsiniz sağlıkla gelsin minnoş 🙏🏻
Birannebloguu @"denizmanzarasi benim ilk kızım bu ikinci hamileliğim Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım hepimize ♥️🤰♥️
denizmanzarasi Birannebloguu amin canım 🙏🏻 Ama erkek gibi geldi bana gönlünce olsun, öğrenince yazarsan çok sevinirim merak ettim ben de 🥰
Liva35 16 haftalığm 3 aylık erkek benziyor sanki dedi şusm da gittim bence kız sanki dddi yan durdu göstermedi sizce