rumeysa_mom Rabiul evet gerçekten sağlık önemli benim ilk deneyimim olucak diye tedirginim yoksa benim umrumda olmaz kayınvalideme soruyorum nasıl birşey acıyor mu diye hiç acımıyor hatta zevk bile alırsın dedi şok oldum 😂😂
rumeysa_mom klbkvadisi yok hatta bazen unutuyorum diye ses kaydı bile aldım 😅😅 tekrar dinlemek için ama doktorum bana adetin ikinci günü gel alttan muayene edicem demiş
rumeysa_mom Beybun_29 teşekkür ederim ben bilgi edineceğim yerleri ve kişileri çok iyi biliyorum siz endişelenmeyin
Sinem0135 rumeysa_mom ya öyle tabi canım . Ama ben ne yazikkğ alıştım 😬😬 o kadar çok alttan muame edildmki kürtajlar filmler vs artık kasmıyor insab
Aysusenn rumeysa_mom korkucak bi durum yok adetliyken de muane oldum dr dinle sen. Kendini sıkma rahat ol başka bişi yapma o zaman canın acımaz
Mommya Beybun_29 Ben de burada kadınlar kulübü ağzıyla yazan kimse yok ne güzel diyordum. Her yerdesiniz… 😒
mrp2023 rumeysa_mom canım kaç aylık evlisin ben evliliğimin 5.ayında falan gittim doktora bana adetliyken gel falan demedi alttan muayene yaptı smear testi aldı falan adetli değildim gittiğimde
Hilalaktscbk baharmom35 Hamilelikten önce kaç kere muayene oldum ben de şimdi çatı muayenesinden çekiniyorum 🥲
rumeysa_mom baharmom35 sen Google amcayı dinle demişti Google amca doktordan daha iyi biliyor demişti bende cevabını verdim sinir oluyorum böyle insanlara hiç kimseyi düşünmeden kalbini kırarım mı kırmam mı diye düşünmeden saçma sapan yorumlar yapıyorlar
Mommya baharmom35 İşte eleştirel bir dil kullanarak konu sahibine yorum yapmıştı “Madem o kadar çok biliyorsunuz google amcadan devam” gibisinden tam hatırlayamıyorum şu an.
baharmom35 Hilalaktscbk hamile değilim tedavi görüyorum ilk muayenem çok zordu kendımı o kadar kastım ki tüm vücudum günlerce ağrıdı çatı muayenesi de bence tüm vajinal muayenelerde rahat bıraktın mı vücudunu daha kolay oluyor işlem önemli olan rahat bırakmak