Elif52 Kızlar hastalıktan ölüyorum öksürükten içimdeki organlar acıdı kulaklarıma vuruyor acı taaa hamileyımde serum falan takarlar mı bana acaba ?
Brlgry Elif52 aynı durumdayım bugün doktora gittim şurup parol falan verdi ama hiç fayda edecek gibi değil bol c vitamini tüket dedi 😔😔😔heryerim ağrıyor gece olucak diye ödüm kopuyor şuan 😔
Ckyert Elif52 gece yatmadan sirt ve göğüs bölgenize bal karabiber karışımı sürebilirsiniz benim 2 3 günde kesmisti oksurugu
Brlgry Elif52 https://multiyasam.com/hamilelikte-oksuruk-nedenleri-ve-tedavisi/ şöyle bir makale buldum okuyun isterseniz
Elif52 Brlgry geçmiş olsun canım çok korkuyorum ya bebeğime birsey olucak diye şiddetli öksürüyorum çünkü
Brlgry Elif52 sanada geçmiş olsun canım bende fena öksürüyorum ciğerlerim acıyor artık ama hamilelikte yapılacak bir şey yok malesef işte 😔😔😔 kaç haftalıksın
-emel- Bende gripten muzdaribim öğretmenim ve sürekli çocuklar hasta ıhlamur bal limon iyi geldi bana bir de portakal mandalina limon suyu içiyorum her gün o da iyi geldi ve boğazım acıdıkça bal limon alıyorum ağzıma çok şükür daha iyiyim