Vaveylaa_2727 Merhaba ben 9+2 boyle kalp atımı gıbı göbeğimde tık tık cok az da olsa bıseyın attığını hissettım tekme degıl tabı bı daha tekme için çok erken benm gıbı olan varmı acaba ben mi yanıldım
denizalismom Vaveylaa_2727 en erken 18 haftalarda hissedersiniz, gaz veya bağırsak hareketi olabilir 🌸
semra2598 Vaveylaa_2727 ilk gebeliklerde 20 -24 ikinci ve sonraki gebeliklerde 16. Haftadan sonra hissedebilirsiniz. Ama karın kaslarıniz zayıfsa ilk gebelikte de daha erkende hissedebilirsiniz ama en erken 16.hafta da. Ben zayıf birisiyim ilk gebelik 17.haftamda çok hafif göz segirmesi gibi hissettim. 🤗🤗
Vaveylaa_2727 Damla tekme demedım zaten pıt pıt cok azcık hıssettım dedım canım🥰heyecandan işte oyle hissetmek istediğim içinde olabılır belkı 😍🥰
Vaveylaa_2727 denizalismom inşallah Rabbım o gunlerıde gosterır 🥰🥰😍😍aynen hissetmek istıyorum onu galıba ondan kendımı buna inandırdım hatta eşime bıle soyledım oda garıbım ne bilsin tekme mı atıyor dedı yok dedım tekme için çok erken sadece pıt pıt attı dedım 🙈🙈🙈🙈guldum şimdi kendıme 😂
Vaveylaa_2727 semra2598 benm 3. Gebeliğim canım acemı de degılım aslında ama dıgerlerı baya büyüdüler onlar kaçıncı haftada hissettım hatırlamıyorum 🫣onların hamılelıgını yaşım küçükken yaşadım ya bırıne 18 dıgerıne 21 yaşında hamıle kaldım yaşım nedenıyle belkıde hatırlamıyorum onları 🙈sımdı 28 yaşındayım
denizalismom Vaveylaa_2727 inşallah 🙏🥰 erkekler pek anlamaz 😂 som zamanlarda dışardan görünüyor çok net şekilde o zaman şok oluyorlar 😂
Vaveylaa_2727 denizalismom evet o çok guzel bı duygu karnın dışından gorunuyor ya bambaşka ya o görüntü 🥰🥰🥰😍😍😍
Malajin17 Arkadaşların dediği gibi bağırsak ve gaz olur. Ama ben kızımda 12. Haftada balık gibi kaydığını hatırlıyorum şimdi ise 7 haftaligiz