Melek156 Adetimin 16. Günü pik gördüm bu testi sabah yapmıştım ama ilk kez 1 saat sol kaşığım ağrıdı batma gibi yarım saattirde sağ kasığım da aynısı oluyor yumurtlamaya bağlı olabilir mi ilk kez böyle bir şey yaşıyorum
mrp2023 Melek156 normal canım benimde kasık ağrısı ve akıntı oluyor oradan anlıyorum yumurtlamayı bu testi yarın aynı saatte tekrarla yine at buraya testini bakalım
Nidaanur Melek156 evet olabilir.ben net olarak yumurtlamamı hissediyorum çok ağrı ve yapışık kıvamlı akıntı olur.
Melek156 mrp2023 dün ki testim de böyleydi ama ağrım falan yoktu değerlendirdik ama benim eşimde ileri hareket çok düşük ondan kaynaklı gün aşırı mı devam etsek yoksa üst üste mi değerlendirsem
ikincibebegimiistiyorum Nidaanur Ben de bunu merak ediyordum, peki akıntı olduğu gün çatlamış mı oluyor? O günü mü değerlendiriyosunuz yoksa bir sonraki günü mü?
mrp2023 Melek156 benim eşiminde sperm sayısı az takviye kullanmasına rağmen bu ay sadece yumurta çatladığında değerlendirdik canım 4 günlük perhiz uyguladık
Melek156 mrp2023 bizde takviye ve macun falan kullanıyoruz yani eşim kullanıyor biz yumurtlamayı görünce değerlendirelim dedi bir de jel aldık bu ay yerinde hareketlisi var belki fayda sağlar diye o yüzden dünü pas geçtim bugünü değerlendiririm ama biraz saati geç tutarım 12 gibi işte
Melek156 Whereismybaby birgebeningünlüğü instagram sayfası oradan aldım harekati az olan spermlerin yumurtaya daha kolay ulaşmasını sağlıyor