Sdtnrsvn Özel hastane kontrolundeyim. Şu ana kadar şeker yüklemesine ve detaylı ultrasona ücret ödedik. 32.haftadan sonra Nst oluyormuş , ücretli mi? Sigorta karşılıyor mu ?
Sumeyye_g Sdtnrsvn benim bildiğim şeker yüklemesi ve nst ler içinde oluyor karşılıyor onları zaten detaylı ultrason evet özel olduğu için karşılamıyor hiç bi sigorta ama çoğu arkadaşımın var sigortası nst karşılanıyor
bsrgns Sdtnrsvn hangi sigorta ile anlaşmalısınız. Anadolu sigorta benim ve arkadaşımın. Arkadaşım yeni doğum yaptı nst ye hiç ücret ödemedi
snowglobe Sdtnrsvn Evet . özel hastaneler para tuzağı Ticarethaneye dönmüş. Ne isterlerse direk aile hekimin de ebenize sorun . kan tahsilleri vs
Sedatun Dusgezgincisi beni gittiğim özel hastane yönlendirdi aile hekiminde yaptır burda para verme diye bende bilmiyordum eczaneden 50 ml glikoz al yaptır öyle gel muayeneye dediler 30 tlydi hatta ben alırken
Gmz09 Şeker yüklemesi bütün aile hekimlerinde yapılıyor sadece kendi hekiminize kaçlık glukoz almanız gerektiğini sorun sonrasında aile hekimi yönlendiriyor zaten.Bu zamana kadar ikili test dışında ki hiçbir işleme ekstra ücret ödemeden aile hekiminde yaptırdım
Gulcehir Sompo sigortasi yaptırdık medicana hastanesi için geçerli nst karşılamıyor 250 TL veriyorum nst için sigorta dogum ve muayeneleri karşılıyor yalnizca
Sehertass Sdtnrsvn canm bu sigortayi nerede yaptırıyorsun hamile kaldıktan sonrami yaptırıyorsun önce mi nasıl yapabilirim aydınlatır mısınız esimin normal SGK sı var bende normal ondan yararlaniyorum ama tabi özel hastaneler hep ücretli herşeyi
Sdtnrsvn Sehertass sigorta acentelerinde yaptırılıyor . Anadolu sigorta bize en mantıklısı gelmişti . 10 muayene hakkı var ve doğum içinde ben Şubat başında 12bin verdim . Gittiğim hastanede doğum sadece 45bin . Hamile kalmadan yapılması gerekiyor .