Mucizem24 Kızlar cuma günü medicabil de sezeryan olucam hastaneyle alakalı tecrübesi olan yazabilir mi??
Gizemygt12 Mucizem24 bu soruya bende cevap arıyorum. Nilüfer medicabil de olacak. Benimde nasipse temmuzda ama nasıl bir hastane bilmiyorum
Mucizem24 Gizemygt12 doktorumun pembe mavi, nilüfer doruk ve medicabille anlaşması vardı medicabili seçtim en uygunu orasıydı doruğa 5 bin fazla vermektense 2.500 e fotoğrafcıyla anlaştım inşallah memnun kalırım buraya da yazarım mutlaka 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Gizemygt12 Mucizem24 benimki dış doktor. Sadece orasiyla çalışıyor. Diğer detaylarla ilgili bilgim yok malesef 🙂 Bende Medicana isterdim aama olmuyor
Mucizem24 Gizemygt12 canım ben çıktım hastaneden hemşirelerden, kat görevlilerinden herkesten çok memnun kaldım bebeğim kuveze alındı kakasını yuttuğu için 😢yoğun bakım hemşireleride bal gibi çok teselli ettiler Alllah razı olsun.
Cansuu_01 Bende 2022 ocakta orda doğum yaptım gerçekten Bursa’daki özel hastaneler içinde fiyat olarak biraz daha uygun hemde ilgi alaka herşey çok güzel 2. Gebeliğim yine medicabile gidiyorum :)