Atss0000 Kizlar merhaba, gecen hafta carsamba ilk sonucum 63 cikmisti, ayni hastanede 3 gun sonraki 2. sonucum 170 cikti. bugun farkli bir hastanede beta hcg verdim 248 cikmis. sizce bu ne anlama geliyor yazabilir misiniz🌸
Firstpreg Atss0000 Farklı hastanenin referans değerleri ilk yaptırdığınız hastaneninkiyle aynı mı peki?
Atss0000 Zeytop 8 aylik kizim var, o yuzden adetim hep duzensizdi zaten ama uygulamaya gore 7 haftalik
Atss0000 Yazmelegi_ farkli dedigim hstaneden sonra simdi eski verdigim hastaneden dondum degerim 221 cikti
Atss0000 Firstpreg 2 kere test yaptirdigim hastaneye gittim simdi dondum degerim 221 cikti bu seferde
Adsizbiri Canim benimde ilk öğrendiğimde 63 du sonra bekledim bikac gün 468 çıkmıştı sonrda 8 haftalık olana kadar bekledim hastaneye gittim direk gördüm bebeği. Var canım gözün aydın
Zeytop Atss0000 son değerlerinize göre düşmüş mü yani ? 248 demişsiniz 221 bugünkü kimyasal gebelik mi yaşıyorsunuz acaba randevu aldınız mi
Zeytop Kelebek2021 2 gün sonra tekrar kan verin düzenli artış varsa sağlıklı bir gebeliktir hayırlı olsun