Yaseminn2345 Neredeyse 35 haftalık oldum. Kıyafetten kıyafete hamile ve göbekli arası değişiyorum😂 bazı gün çok belirgin hamile gibi görünüyorum. Bazı günler karnım daha inik. Ve az bol gömlek-bluz vs giyince sanki göbek gibi bile duruyor. Sen düşün…
Yasemincee26 Mesen zorla sevdirin , öptürün . Kızımız veya oglumuz seni istiyor babası de öptür vs. Şimdiden babalık hissi yüklensin
Yasemincee26 Betulllb Allah Allah şaşırıyorum böyle okuyunca inşallah son aylar koca göbekli olurum 🤣😚
Betulllb Yasemincee26 benim olmafigi halde karnim boylesi bile agir geliyor cok büyük olsa napardim bilmiyorum
Cicekkiz20 Yasemincee26 benimde 5 aydan sonea çıkmaya başladı karnım bende hiç karnım cikmiyo diye eşimin başının etini yiyordum şimdi 39 haftalık olduk karnımın büyüklüğünden ne yatabiliyorum ne dönebiliyorum yürümek bile zorlaştı eşimde karnım çıkmıyor diyordun al sana göbek diyor😂
Cicekkiz20 Yasemincee26 evet canım öyle olursun yeterki iyi olsun bebeğin boşver her anın tadını çıkar 🥰
Tug_34 Yasemincee26 ikizlere hamileyim 34+ 4, 12. Haftadan beri karnım var. İnan hayat böyle daha zor 😂 şuan zaten hiç haraket edemiyorum. 7. Aydan sonra 2 karına falan çıktı. Merak etme bir anda büyüyecek
Suhiss Yasemincee26 ben de oyleydim simdi dev gibiyim yataktan kalkmak zulüm 😅 hic uzulmeyin sadece sabir