pnar1108 Kızlar selam, park yatağı elele madre aldık ölçüsü 70×110. bu ölçülere uygun nevresim takımı önerisinde bulunabilir misiniz? Siz nereden aldınız trendyol hepsiburada önerebileceğiniz marka var mı?
BabyAta pnar1108 nevresim takımina gerek yok bence ben almadım çünkü zaten yorgan yastık kullanılmıyor bebeklerde. Muslin kumaş aldık etrafına dikiş geçtik çarşaf yaptık iki tane
Kbrbydk pnar1108 bugunlerde a101 veya bime gelmisti nevresim takımı. Park yataklara uyar. Özel birşey aramiyorsaniz yeterli gelir.
Mervepera pnar1108 emin ol nevresime hiç gerek yok lastikli çarşaf ve alez kullanman yeterli bende aldım ama hiç kullanmadım 2 yasında suan yorgan falan kullanılmıyor zaten yastıkta daha büyük yataga geçince alırsınız
pnar1108 Zeyna01 peki bir şey daha soracağım ilk etapta kaç tane çarşaf takımı ya da nevresim almak gerekir
Mervepera BabyAta aynen öyle canım en güzelini yaptın 🤭 gerçekten kullanılmıyor çünkü daha büyük yataga geçiş olunca kullanır 🤭 ki benimki üstüne müslin örtü bile örttürmez uyku tulumuyla yatıyor çarşaf alez olması yeterli sadece alez de öneririm çiş vs sızıntısı olunca yataga geçmez
Dadymom1 BabyAta Bende sepet beşik içerisinde Müslin örtüsünü sereceğim bir süre. Dediğiniz gibi yorgan yastık olmadığı için gerekte yok gibi. Odasının yatağına nevresim takımı aldım
BabyAta sakinanneee3 2 yaşına kadar yorgan ve yastık önerilmiyor zaten bir yaşına doğru kendi odasındaki montessori yatağa geçirmeyi düşünüyorum yani uzun süre park yatakta yatmayacak bir aksiilik olmaz ve her şey benim düşündüğüm gibi olursa 🙈🙈
pnar1108 Mervepera o zaman sadece çarşaf bakayım peki kaç tane almak gerekir havalar ısınacak çok terler mi ne sıklıkla değiştirmek gerekir
MorKelebek54 pnar1108 ben lastikli carsaf aldim geldiler hayet iyiydi 3 modelini aldim ama bi kac tane daha almayi düşünüyorum su gecirmez alez alicam iki tane o kadar
Mervepera pnar1108 canım benim kız yaz kıs terliyor kafasından mesela 3 4 tane yeterli gelebilir duruma göre alırsın zaten 2 dk makineye atıp kurutulur
BabyAta pnar1108 daha bebeğim doğmadı ama suanlim yeter benim için biri yıkanırken diğerini kullarım zaten dönüşümlü
BabyAta Mervepera kesinlikle bende zaten yenidoğanken yarım kundak yaparım daha sonra uyku tulumuna geçeceğim. Alez aklima gelmemişti bak ondanda aliyim sagol fikir için 🥰 odasına montessori yatak aldım 100*200 ona nevresim takımı alacağım ama bir türlü güzel uygun bir şey bulamadım
BabyAta Dadymom1 aynen en güzeli, bende odasında ki yatağa suan tek kişilik nevresim takımı bakıyorum ama asla bulamadık beğendiğim ve uygun fiyatlı bir şey 100*200 siz nerden aldınız ve boyutunuz neydi
Kahverengi pnar1108 müslin örtüleri çarşaf olarak kullana bilirsiniz ben ilk bebeğimde öyle yapmıştım şimdi yine öyle yapacağım çünkü tek çarşaflar gereksiz pahalı bence müslin kumaş hem sağlıklı hem terletmiyor hem yumuşak daha ne olsun 😊
Mervepera BabyAta rica ederim bizim de hem park yatakta hem normal odasındaki yatagında alezi var olmazsa olmazım 🤭 daha yataga geçiremedim ben deprem zamanı geçirecektim ayrı yatıramadım ondan sonra bi türlü 😭 kardeşide yolda ne yapacağım bilmiyorum odada ayrı yatınca aklım onda kalıyor 😥