eminece93 beybim0 cok küçük daha belli olmaz ki, tahminde yanıltır bence daha yeni olusmaya başlamistir 🤭
Lavinia96 beybim0 cinsiyet organı 11. Haftada oluşuyor diye biliyorum. Bazı doktorlar o haftalarda tahminde bulunuyor. Benim doktorum 11+4 te tahmin de bulundu. Değişmedi. Arkadaşımın 14 te erkek dedi 18 de kız olduğunu öğrendi. 🙏🏻
Gizemmnur- Bence belli olmaz biraz daha beklemelisin 😊 benim 12. Haftada kesin belli olmuştu bazılarında 16 17 ye geliyorlar kesin bişey söylenmiyor nasip işi bu biraz daha sabret bence
Frdvsss 10+3 bu gün doktora gittim kız olabileceğini söyledi ben de şaşkınım bu kadar erken belli olabilir mi
Gokce321 Frdvsss 10+6 da ve 13 haftalıkken doktor kız dedi 16 da gittik erkekmiş yani o haftalarda yanılma çok oluyor daha anca gelişiyordur
ceydadmnn beybim0 valla bana 10 haftalıkken kız demişlerdi 12 de ikili tarama için gidince erkek dendi şuan 24.3 üz erkek bebişimiz bence rahat bi 14 haftayı gör ondan sonra emin ol erkekse direk kendini belli ediyor o haftalarda zaten
Cilginanne2bebeli68 beybim0 tahminde bulunmadı 2 hafta sonra gine gel ikili tarama testi yapacam dedi herseyi iyi dedi