ozgeozcann Çok geçmiş olsun Öncelikle benim bir düşüğüm oldu düşükten sonra sağlıklı bir tane kız çocuğum oldu kızımdan sonra ikinci çocuğu çok istememe rağmen arka arkaya çok fazla Düşük yaptım 6 tane kadar bir tane boş gebeliğim bir tane kimyasal gebeliğim oldu araştırmalar sonucu sizinle aynı sebeplerden ötürü bir kan pıhtılaşması iki vücut bebeği farklı bir cisim olarak Algıladığı için olduğu öğrenildi Ondan sonra çok enteresan bir şekilde tekrar gebe kaldım ve bu gebelik ağlıklı bir şekilde devam etti iğneler kullandım ben de sizin kullandığınız Muhtemelen bütün ilaçların aynısını kullandım sağlıklı bir oğlum oldu şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim ve tekrar İlaçlarımı aldım henüz 9 haftalık hamileyim Ben 6 haftalık doktora gittiğimde keseyi gördük ama Kalp atışını duyamadık çok panik yaptım acaba geç mi kaldım ilaçları kullanmak için diye aşırı panik Yaptım fakat 8 haftada doktora gittiğimde kalp atışlarını duydum yani onun için işinizi Ferah tutun eminim ki hiçbir şey olmayacak zaten ilaçlarınızı kullandığınız sürece bir şey olacağını da zannetmiyorum �nşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız