Gktgkbr 35 36 haftalık doğum yapanlar var mı ? Bebeğim 2 3 hafta geriden geliyor yatış kararı alabilirler
Ozgurgok Gktgkbr benim de iki hafta geriden geliyormuş 32. Haftamdayım☹️ haftaya doğumu değerlendirecek doktorum.
zberay Gktgkbr Ben geçen sene 35+4 de doğum yaptım . Hiç beklemiyordum çünkü doktorum da böyle bi şey dememişti . Depremin korkusuna doğurdum galiba . Ama biz hastane sadece 1 gün kaldık
zberay Gktgkbr 2 -3 hafta geriden geldiği de kesin olmuyor üzülme sen . Komşumun çocuğuna 4 kilo demiş doktor eve gelmişler gecesine doğuma gitmiş 4 kilo diye de normal yaptırmışlar çocuk 5 kilo doğmuş
zberay Gktgkbr Ama onlar kğvezde kaldı çok zor bi doğum olmuş . Ama şimdi çocuğu 3 yaşında çok sağlıkı
Gktgkbr Evet direk çocuğun o anki durumuna bağlı sanırım . Kilosu iyi olanda kalıyor düşük olanda . Hakkımızda hayırlısı . İnşallah hepimiz sağ saglim kucağımıza aliriz
Nesli46 Gktgkbr 35 hafta 2750 48 cm doğmuştu kızım küveze alınmamıştı çok şükür gelişimi güzeldi şimdi 2,5 yaşında umarım herkes için aynısı olur beklemek çok zordur eminim Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın😇❤️