Hayalgokce Simge16 ayni zamnda Türk ’lerin tüm dünyaya hükmetme arzusu demek ALMILA dogacak kizimin adi olucak😍
obirannea Simge16 Almila ismini çok sevmiştim ancak çevremdeki herkes ismi bir şeye benzetti Bende almila koyacaktım eğer kız olursa da eltim o ne öyle giyim eşarp markası gibi defi oğlumun adı da alparslan uyar diye düşünmüştüm 😁
Simge16 obirannea benimde oğlumun ismi alp Ertuğrul onla uyumlu oldu diye sevmiştim😊 herkes illa bir şey söyleyecek
nurcan355 Simge16 ikiside cok begenip koymayi dusundugum isimlerdendi ama biz Alânurda karar kıldık birlikte guzel olmuş bence almila inci ben sevdim 🌸
Simge16 nurcan355 almilada da incide de i harfi olunca sanki söylerken çok uyumsuz olmadı. Birde inci çok sade kibar sanki tek başına böyle güçsüz kalacakmış gibi hissettim. Çok duygusal Bi isim
Tugcetukez Simge16 Bende iki isim istiyordum hatta Aras eymen olsun diyordum ama eşim iki isim istemiyor tek isim olsun iki aile farklı seslenir alisamaz diyor istemiyor 😏o yüzden Aras olucak
Simge16 Tugcetukez aslında anne baba nasıl seslenirse çocuk ona alışıyor. Oğlumun ismi alp Ertuğrul ben hep alp dedim ailemde aynı şekilde bir tek babanesi alp Ertuğrul diyor oğlum herhangi bir karışıklık yaşamadı