Merhabalar 🌸5 gündür hamile olduğumu öğrendim ve içimde büyük bir korku var madem korkuyorsun neden çocuk yaptın diyenleriniz olacak.. ama anlatayım ilk gebeliğimde 6. Haftada düşük yaptım. O duygu o kadar güzeldi ki yaşayanlarınız bilir zaten yeniden hamile kalmak istedim ve kaldım da o da 15. Haftada kistik higroma tanısı konuldu ve bebeğimle vedalaşmak zorunda kaldım o arada bebekten sıvı aldılar kromozom dizilişinde sayısında bir sorun çıkmadı o yüzden bizden genetik test almadılar genetik olarak bir sorun olmadığını söyledir 6 ay korunduk ama içten içe de hep istedim allahtan istedim çok dua ettim ümreye giden akrabalarımdan da bana dua etmelerini istedim ve bu ay korunmadık ve hamile kaldım, hamile kalmadan önce gayet olumluydum içimde bir sorun yoktu mutluydum da ama gebelik testinde ikinci çizgiyi gördükten sonra nedense tuhaf hissediyorum istiyor muyum çok istiyorum ama inanılmaz da korkuyorum sanki yine bir şey olacak gibi hissediyorum belki benim yaşadıklarımı yaşayıp sonra bebeğini sağlıcakla kucağına alanlar olmuştur dinlemek isterim sizi ..Hamilelerin duası kabul olurmuş güzel hamileler bana dua eder misiniz ? ♥️