SedaMeric Kızlar ben ikizlere hamileyim 2 li tarama da ultrasonda ense kalınlıkları iyi çıktı kan verdim 1 hafta sonra çıkıcak. Ultrason iyi çıkıp kanda bi sorun çıkabilir mi sizce ?
Gulblt SedaMeric bende risk oranı çıkmıştı down sendromu olabilir dediler genelde herkese söylüyorlarmış risk almak istemedikleri için fetal DNA yaptırdık çok şükür birşey çıkmadı sizdende çıkmaz inşallah 🙏
AlyaSu Pinarclk bende bilmiyorum canım amniyosentez yaptırmam söylendi onda da düşük ihtimali olduğu için yaptırmadm
Pinarclk AlyaSu adını hatırlamıyorum ama yurt dısına gönderilen bir test varmış. Onu düşündünüz mü. Bu kötü ihtimaller yüzünden huzursuzum ben de. Kötü çıkacak diye ödüm kopuyor. Saglıkla doğsalar da bir rahat nefes alsak.
SvgSnn Yarın bende sonuçlarımı öğrenmek için gidicem inşallah bi sıkıntı çıkmaz 🤲🏻 Merak içindeyim 🙏🏻🤰
Olala İkili taramada kanın sonucu ne kadar sürede çıkıyor kızlar. Özelde mi devlette mi yaptırdınız bir de
AlyaSu SedaMeric yok canım çözümü doğuştan kalıtsal bir hastalık ben zaten her haline kabulüm o zamanlar küçüktü hissetmiyordum şimdi uzanınca karnım yumruk gibi oluyor hissediyorum 😊