Kızlar bugün detaylı ultrasona girdim bebiş çok zorladı birde sürekli yatıp kalkıp yürüyüş yaptım kısacası hiçbirşey anlamadım (arkası dönüktü) neyse sorum şuki içime bir kuşku düştü ben devlet hastanesine gittim içeri birkaç kişi alıyorlardı ve herkesinki dinleyebiliyordunuz doktor kimseye sormadığı sorular sordu bana herkese tek tek sorun yok gayet sağlıklı dedi ama bana bakar bakmaz direk akraba evliliği mi dedi hayır dedim ikili üçlü taramada sıkıntı çıktımı dedi yine hayır dedim çünkü çıkmamıştı sonra sürekli kalkıp yattığım için ara ara baktı neredeyse tüm hastaları yolladı ve ben çoğunu duydum bir bana sordu en sonda bebek döndü dönünce herşeyi çok iyi elleri ayakları vs. Beyin gelişimi iyi ama zihinsel açıdan demiyorum dedi bende nasıl yani dedim dediki ben sadece vücut gelişimini söylüyorum yani bu tarz şeyler söyledi bir problem var mı dediğimde hayır dedi doktorun da inceleyecek zihinsel gelişime onlar bakıyor dedi yani kısaca bende bu kadar soru sorması ne kadar sorun yok desede bir değişik oldum yani sanki bir sorun mu varmış gibi anlamadım kendi doktoruma randevum birkaç gün sonra böyle şeyler yaşayan oldumu çok üzgünüm ☹️