Gamzee35 Ebbruc Canım ben kullandım birini pazar gecesi kullandım pazartesi olmuştu artık ikinciyide perşembe gecesi kullancam işte doktorum bebeğe hiç bir zararı yok dedi o yüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirsin sende
Ebbruc Gamzee35 başka bi doktor verdi bana da kendi doktoruma da sordum kullanabilirsin dedi , bugün başlicam kullanmaya canım çok sağol
Gamzee35 Ebbruc zaten 2 tane fitil var 3 gün ara ile 10 gün ilişki yasak bana bi tanesi bile çok iyi geldi
Ebbruc Gamzee35 bize ilişki zaten yasaktı da erken doğum riskim var diye doktor sanki 1 paketten fazla yazmış gibi konuştu da ama eczacı da bi tane verdi zaten. İnşallah işe yararda kurtulurum psikolojik olarak bile yordu beni bu mantar olayı dünden beri
Gamzee35 Ebbruc yok canım stres yapma kullan iyi gelcek bu arada bizim de 3 ay yasaktı doktorum tehlike olmasa bile 3 ay yasak veriyo 10 daha eklendi biz bunu 4 yaparız😂
Ebbruc Gamzee35 doğuma kadar yasak gibi bize ama bakalım 😂 kullanmaya başlicam bugün ilacı bi önceki gün başka fitil kullanmıştım o yüzden kullanmadım dün