BusraDsmirsoy 33caglaunlu bir kaba karbonat koy sonra idrarını o kaba koy kabarıyorsa erkek kabarmıyorsa kız derlermiş
33caglaunlu BusraDsmirsoy yarın sabah deneyim ben onu tüm testler erkek gdiyo ama doktor kıza benzetiyor
BusraDsmirsoy Hasadser onu bilmiyorum ben akşam gördüm burda yaptım hemen sizde iki türlü deneyin bakalım fark olacak mı 😄
33caglaunlu BusraDsmirsoy çin takvimi Rus kakvimi yüzük testi tesbih testi erkek gösterdi yani erkek dedi o gün Dr kız dedi 100%95 dedi ama bende erkek his ediyorum sabah olsun o testi de deniyicem bakalım ilk idrarla daha iyi sonuç verir
33caglaunlu BusraDsmirsoy evet onu yaşlılar biliyor dua okuyolar sana ufluyolwr sonra sağlanıyor tespih ireli geri salani4sa erkek dare cizerse kiz
33caglaunlu BusraDsmirsoy ama bu gün detaylida kesin kız dedi yani artık inanmıyorum hurafiyelere oye çıkınca erkek dedim kesin ama yok kız cikdi tüm hurafiyelerin erkek çıkmasına ragmen
BusraDsmirsoy 33caglaunlu yani orası öyle tabi bunlar işin eğlencesi ama biz biraz fazla umut bağlıyoruz istemsizce 🙈