ressamanne_ Kızlar ya bir şey sorucam şu an 19 haftalık hamileyim gebeliğin başından beri imom omega içiyorum, doktorum devam edeceksin dedi ama içinde folik asit var onu 3. Ayda kesmek gerekmiyormu ?
Hulo2105 ressamanne_ ben dün kontrole gittim 14 haftalığım. İstersen devam et ama sen bilirsin dedi. Demir ve d vitamini yazdı şimdi onlara başladım. Folik asit içmiycem çok pis bir tadı var kokusu da leşti zorla içiyodum 3 ay zor dayandım😂
Sedoliko ressamanne_ bende 13 hafta olunca doktorum folik asiti kesip İmom omegaya başlattı. 2 gündür gece uyumadan önce içiriyorum midemi rahatsız etmesin diye. Çok kötü kokuyor çünkü 🥹
Ozge5 ressamanne_ aynısını bende düşünüyorum içinde demir var ve ekstra demir ilacı da verdi d vitamini var ekstra onu da verdi yani kullanmalı mıyım bilmiyorum bazen3günde bi içiyorum
ressamanne_ Hulo2105 bendeki sırf folik değil multivitamin buzdolabına koyuyorum yoksa balık tadı geliyordu banada :)
Adsizbiri Bende imum kullandim artık bıktım son iki kalmıştı içmedim bilsem dolaba atardım bende kokusu berbat ya