rumeysa_mom Merhaba hanımlar eşim ayın 4 ünde sperm testi vericek bu testi yapmadan önce yapılması ya da yapılmaması gereken şeyler var mı varsa bunlar neler? Çünkü ilk defa eşim sperm testi yapıcak yardımcı olursanız sevinirim 🥰
myangelson rumeysa_mom 3-4 gün ilişki vs herhangi bir boşalma olmaması gerekiyor eşim verirken genelde 3 bazen 4 gün perhiz olurdu bunun dışında dikkat edilecek birşey yok. He bir de biraz açık olacak ama testi verirken tükürük vs kullanmaması kuru olması gerekiyor anca bu kadar anlatabildim 😂😂
Sinem0135 rumeysa_mom en sağlıklısı 4 günlük perhiz süresi . Eşinizle 3 gün hiç ilişki olmicak . Daha doğrusu hiç bir faaliyetle meni çıkışı olmicak . İlk beni çıkışı doktora gittiniz gün olacak . Mart 1 de dahil 4 ne kadar meni çıkışı yasak yani canım ☺️
Ecexxxxxx Merhaba cinsel perhiz yapması gerekiyor 3-5 gün arası ilişki yaşamaması boşalmış olmaması gerekiyor diye biliyorum net olarak kaç gün gerekiyor onu doktorunuza sormalısınız
rumeysa_mom Ecexxxxxx işte cinsel perhizin ne olduğunu bilmiyorum canım internette de öyle yazıyordu diye size sormak istedim 😌
Bbetll rumeysa_mom 3 gün ilişki yaşamamış boşalmamış olsun yeter ekstra bir şeye gerek yok. Cinsel perhiz bu anlama geliyor canım
Gzde_defne Doktorunuz gün vermedi mi şu kadar gün ilişki olmasın diye..genelde 4 yada 5 gün diye biliyorum onun haricinde bişey yapmasına gerek yok
rumeysa_mom Gzde_defne yok eşim ilk defa gidicek doktora bir kaç kişiye sordum gittiği gibi mi vericek testi yoksa doktor bunu bunu yap sonra mı gelip testi ver dicek diye hemen test istiyorlar dediler bana da bende bilmediğim için soruyorum size
FundaMustafa rumeysa_mom gittiğiniz hastanenin belli günleri veriliyor bu test mesela bizim hastane haftanın iki günü Salı perşembe en geç sabah 10 kadar verilmesi gerekiyor
myangelson rumeysa_mom rica ederim, en fazla bu kadar aciklayabildim 😂😂😂 o da önemli çünkü zaten testi verirken söylerler belki
rumeysa_mom FundaMustafa ben bilmiyorum işte canım yeni evliyiz ve ilk defa eşim sperm testi vericek bu yüzden burda bilen bir sürü hanım kardeşlerim,ablalarım olduğu için danışmak istedim 🌸☺️
FundaMustafa rumeysa_mom internetten bak istersen yazar çünkü hastanenin adını yaz bide sperm testi hangi günler saat kaç arasıyla alınıyor çünkü diğer türlü git gel bide geri git sonuç bekle sonuç öğleden sonra çıkıyor çünkü yorulmayın diye
Elazx rumeysa_mom 3 4 gün ilişkiye girmeyin sonra hastaneye gidicek gittiğinde orda o testi vericek bu kadar