deletedmom832 Duyguxx kalp atışı için beni geç çağırdı doktor biraz daha büyüsün iki-üç hafta sonra gel dedi seni haftaya mı çağırdı 🙄
Duyguxx deletedmom832 doktor 1 hafta sonra duyarız dedi ama ben 10 gün sonra gidicem canım kontrol süresinin dolduğu gün işi garantiye almak istedim 😊
Esmaveminigi Duyguxx ay kızlar hepimiz aynı. Gidiyoruz :) bende gittim bugün keseyi gördüm ilk fotogramizi çekildik. Çok mutluyum. Sıra kalp atışında :) haftaya gidicem
Harmoni AnnesileYavrusu evet gittim kan testi takip ettik değer yükseliyormu diyeçarşamba ultrasona çağırdı kese için o gün gelmek bilmiyor bir türlü
Anne_Son AnnesileYavrusu ben dün gittim canım ya kahve lekelenmem olunca çok şükür kese oluşmuş 0.845 mm 2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı için sen naptın nasılmış yazacaktım dün bulamadım postu 😅
AnnesileYavrusu Anne_Son ben yarın gidicem canım gidemedim bugün☺️ Hadi gözün aydın 😇 kalp atışlarını da sağlıkla duyarız inşallah🤲
Anne_Son AnnesileYavrusu darısı sana inşallah kuzum yarın yaz sende 😇 Ayın 17 sine randevu aldım bende nasıl geçecek bilmiyorum😀
AnnesileYavrusu Anne_Son bende bugün gittim canım keseyi gördük aynı şekilde 10gün sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi😇
Ezo60 Gulxxx mrb benimde 25 kasımdı son adetim 31 aralıkta sağlık ocağında hamile olduğunu öğrendim ebe 10 gün sonra git dr dedi nezaman gitsem
Ezo60 Esmaveminigi mrb benim de son adetim 25 kasım 31 aralıkta öğrendim ebe 10gun sonra git dedi doktora geçmi olur
Esmaveminigi Ezo60 yok gidersen kese görünür zaten aynıyız ben gittim bugün gördüm. Hatta 2 hafta önce de gitmiştim erken geldiğin iyi oldu dedi hani baktı. Kis kanama başlangıcı felan var mı. Diye ona göre hemen müdahale ederdik iyi. Yaptın gelerek dedi
AnnesileYavrusu zynp0609 seninlede aynı sayılırız kalp atışlarını da beraber duyarız inşallah😇 şimdilik elimizdeki ilk fotoğraflarla hasret gidermeye devam ☺️