cansugunes0210 Hilal1407 transfer henüz belli değil igne bitecek kontrole gidecem o zaman belli olur az çok diye düşünüyorum
Neslibt72 Lalaydnn teşekkür ederiz İlk tüp bebekti. Çift embriyo transfer edildi tek tuttu. Bende polikistik over vardı ama düzenli adet hörüyodum vs sadece görüntü olarak vardı Eşimdede hafif seviyede varikosel vardı İkimizinkide bebeğe engel değildi sebepsiz infertelite olarak tedavi aldık ama doğal yolla nasip olmadı
Nur_acikgozer Lalaydnn benim de aynı şekilde olmuştu 12 yumurta toplandı pcos vardı bende 1 ay rahim dinlenecek 2. Adetten sonra yapıldı 5. Gün embriyosuydu ve tuttu çok şükür
Nur_acikgozer Hilal1407 tekrardan yumurta olgunlastirma için 5 günlük bi hap kullandım istenilen boyuta gelince yumurta catlatma iğnesi yapıldı catlatma iğnesinden 6 gün sonra transfer yapıldı
Lalaydnn Kızlar günaydınn, embieyolog aradı az önce 5 tane yumurtamın 5. Güne ulaştığını söyledi 4 ü iyi kalite 1 i orta kalite dedi sayı olarak iyi mi sizce tutma şans oranıyla etkisi var mıdır sayının