sutlukahve Kızlar bu konuda çok fikir ayrılığı var. Sizin tercihiniz hangisi olmuştu? Pernatolojiye devlette sıra bulamam şuan zaten özel klinik olarak da yok hep radyolog. Fikriniz tecrübeniz nedir
esya59 sutlukahve ben perinatoloğa yaptırmıştım zaten ona yaptırmak gerekiyormuş radyolog bir terslik görünce ona yönlendiriyormuş işin asıl ehli perinatolog
aslhnkrts9 sutlukahve ben radyologa yaptırdım üniversite hastanesinde bi kaç ölçüm yapamayınca hemen perinatoloji doktorunu ve bir Prof kadın doğumcu çağırmıştı odaya şimdiki aklım olsa sadece perinatoloji doktoruna giderdim randevu alıp genel olarak memnun kalmıştım ama insanın kafası rahat oluyor işin ehline gidince
Rabia_dgn sutlukahve Ben özel hastanede perinatoloji uzmanına yaptırmıştım canım. Doktorlar Radyolog istemiyor genellikle
sutlukahve aslhnkrts9 doğru diyorsun aslında inşallah denk gelir randevu bana yoksa mecbur radyolog olacak 🥲
Rabia_dgn CereenCkr Çok memnun kaldım. Medipol Pendik hastanesinde yaptırdım. Tavsiye ederim Khayal Ismayılov doktorumun adı. O hastaneye takipliyim normalde de
Beybitooo sutlukahve tabiki perinatolog devletteki doktorlar genelde radyologlara gün veriyor çünkü perinatoloji doktoru 1 veya 2 tane oluyor devlette onlarada sıra olmuyor radyologlarda çok ilgilenmiyor alanları olmadığı için imkanınız varsa özelde perinatologa yaptırın devlette sıra bulamazsanız