Ebbruc Kubra001111 doktorum zaten doğum yaptırmıyo kendime başka bi doktor kesin bulcam da, bu adamda çok iyi diyolar zaten kan verdim sonuç pozitifse hemen yaptırırım testi değilsemde kalmadan yaptırırım
Kubra001111 Ebbruc bzı Doktorlar yaptırmıyor Doktor Mehmet Fatih karlsında yaptırmıyor sebebi ne acaba
Sunshine123 Bbk88 Hayır hiç olmadı ona şaşırıyorum elbette sağlıklı olsun istiyorum ama milleti görüyorum kimyasal filan da olsa kalıyor nasıl hiç kalamıyorum anlamadım
Bbk88 Sunshine123 kimyasal test yapmıyorsanız erkenden farkedilmez belki farketmemissinizdur hayırlısı olsun insallahhhh
Sunshine123 Kubra001111 Kesinlikle öyle Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin. Duadan istemekten hiç vazgeçmiyorum inşallah hayırlı güzel haberler alacağız🌸
Ahsen_ahsen Rabbim tez zamanda hayırlısı ile müjdeli haber almayı nasip etsin inşallah kardeşim. İnşallah çok güzel rahat ve sağlıklı bir süreç geçirirsin evladına kavuşursun. Rabbim gönlüne ferahlık versin ❣️❣️
Sunshine123 Bbk88 yok genelde erkenden test yapmam geçen ay adetim 4 gün gecikti bir ümitlendim ama baktım adet oldum belki de dediğiniz gibi oluyordur da fark etmemişimdir. İnşallah Rabbim tez vakitte yüzümüzü güldürsün🤲🏻
milatlas13 Kubra001111 başkası önerdi mi postun tamamını okumadım ama rahim filmi çektirdiniz mi acana?bir tanıdığımın kocasında sıkıntı vardı sperm değerleri düşüktü ameliyat oldu ama kız hamile kalamadı.rahim filmi çekindi ikinci ayında gebe kaldı. bizde hiç sıkıntı yoktu iki yıl denedik olmadı.ben de film çekindim o ay hamile kaldım.rabbim en kısa zamanda sizin de kucağınızı doldursun 🧡
Kubra001111 milatlas13 benim eşim de tedvai gördü değerleri düzeldi benim hormon ulstrason da bakıldı herşey normal sadece rahim filmi kaldı bir süre sonra daha gebelik olmazsa son bı filme girerim