Ezgi341 susaMom_ ben geçen hafta girdim detaylı ultrasona doktor uyarı mesajı attı karnın tok gel idrara sıkışık gelme kesinlikle tatlı şeyler tüketme diye (çikolata meyve suyu vb) gibi
dinciklim6 susaMom_ bol bol girmeden önce merdiven inip çıkın hatta inip çıkarken temponuzu arttırın 😂benim bebiş göstermemişti yarım saat merdiven inip çıkmıştım
dinciklim6 susaMom_ cenin duruşuna geçip kendini topluyo o yüzden biraz girmeden önce rahatsız etmek lazım 😅
Busekrtl Kızlar ben bu olayı anlamadım. Detaylı ultrason zorunlu bir şey mi acaba ve ne için yapılıyor?
susaMom_ Busekrtl Bebeğin organlarina bakılıyor sağlık durumuna gerekli bir şey mi tartışılır ama ben paketimin içeriğinde diye gidiyorum bir de Allah nasip ederse cinsiyetini de öğreneceğim
Ezgi341 CereenCkr prof.dr Ali Ekiz’e gittim ben çok memnun kaldım yaklaşık 1 saat tüm organlarını tek tek inceledi.
Gonca5527 susaMom_ yulaf bisküvi ve ayran tükettim ben doktorum çikolata meyve suyu kesinlikle yeme demişti
susaMom_ Gonca5527 “Çekimden yarım saat önce tatlı tuzlu ekşi gibi bebeğinizi hareketlendirecek bir şeyler tüketiniz” diyor bende