Busrabusra33 Bilen bana anlatirmi bende öğrenmek istiyorum Mesela burda cinisyeti ne olabilir nerden nasıl anliyosunuz
huysuz__ Busrabusra33 kız bebek nubu yatay duruyo sanki, Dik olunca erkek . Cinsel bölgesinde 10-13 haftalar arası çıkıntı oluyo kız erkek fark etmiyo, o çıkıntı yataysa kız,dikeyse erkek demek. bak burda daha net
BADE38 Busrabusra33 @Ebrarabla_06 Genelde ebrar hanimi etiketlediklerini gördüm bende o yüzden etiketledim cinsiyet tahmini de çok tutuyor gördüğüm kadarıyla
Ebrarabla_06 Mesela kızların kafa yapısı daha narin ve nazik oluyor ama erkek bebekler daha kaba ve sert oluyor
Ebrarabla_06 Kızların duruşu genelde daha uzanır şekilde erkekler biraz daha yaslanır şekilde ben öyle anlıyorum bide tamamen hisle
Ebrarabla_06 Musmutluu Foruma girince üstte üç nokta var ona tıkla orda resim yükle var oraya bas seni Google yönlendirme yapıyor mutlu resim. Com çıkıyor orda yüklemeye başla diyor ona bas orda medya yada kamera çıkıyor sen ben genelde medya’ya basıyorum kendi koymak istediğin resmi gir kopyala buraya yapıştır inşallah anlatmışımdır canım