Brcbbr 34+5 teyim dün gece otururken aniden kalktigimda iki defa istemsizce su geldi ve iç çamaşırım ıpıslak oldu bugün de sabah kalktığımda ıslanmış bir şekilde uyandım ara ara yine hissediyorum erken doğum belirtisi olabilir mi?
HilalEyce Brcbbr Su olduğunu düşünüyorsanız. Eczaneden amniyotik sızıntı testi alıp deneyin. Eğer su ise bebeğiniz suyu bittiği için risk taşırsınız. İhmal etmeyin lütfen
Ebbruc Brcbbr benimde o şekilde sızıntı halinde geldi suyum sabah doktora gittiğimde suyumun bittiğini öğrenmiştim, 26 haftalık doğum yapmak zorunda kalmıştım. Riske atmayıp doktora gidin bence
Hayriyekrc48 Brcbbr doktorunuza sorun Bi benim çoktan öyle ıslak ıslak oluyordu çamaşırlarım hafif kokulu idi akıntı dedi doktorum kaşıntı olsa tahlil falan yapacaktı inşallah suyu değildir de akıntıdır sizinde
Brcbbr HilalEyce Şuan doktordayim testi aldım birazdan yaptıracağım. Bebeğin suyu iyi dedi ama emin olmak lazım tabi
Brcbbr Anneadayiii__ Hayır su gelmesi dışında bir sikayetim olmadı akıntı fazla dedi doktor test yapılacak umarım erken doğum belirtisi değildir.