Ayseegull Merhaba ben 1 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve bu ay 4 gün adet gecikmesi yaşadım acaba aranızdan böyle olan var mı test yapmaya korkuyorum 🙄
ebrarmom08 Ayseegull bende 😊 adet gunum gecmeden teat yaptm ben cnku goguslermin hassasiyeti gene baslamsti ve adet olcgmda bile olmazdi hemen anladm tabi hamile oldgmu yaptm cikti ki senin 4 gun gcikmen var yp cikar nasi sabrediyon 😁😂
Busracetin Ayseegull ekim ayinda kimyasal gebelik geçirdim , kasim ayinda 7 gun gecikme yasayarak regl oldum . Yine de test yapin ögrenmek icin hayirli sonuçlar alirisniz inşallah
ebrarmom08 asilsmom suan kac haftaliksiniz saglikli ilerliyomu gebeliginiz ben en son 8nci haftada bebegmi gordum yarn doktora gidicem ama surekli icimde korku var 🙄
Yasmin41 Ben de kimyasaldan sonra hamile kaldım canım gününde adet oluyorsan direk kan testi ver derim, ben de adetimin 4.günü kan testi yaptırdım sağlık ocağında Allah’a şükür hamileyim şuanda inşallah senin de öyle olur bir de hissediyor insan hamile olduğunu zaten bende öyle olmuştu
Yasmin41 Ayseegull hadi inşallah güzel haberlerini alırız bence bir şansını dene ben direkt kan testi yaptırmıştım canım
Mayasey Ayseegull kimyasaldan 3 ay sonra hamile kaldım.. Yalnız Bi de ben de prolaktin yüksekliği çıktı. Biraz da o uzattı süreyi. Doktorlar hemen bilemedi beni tarlusalla oyaladılar🤬
Elifcandan Ayseegull bende geçen ocakta kimyasal gebelik yasadim ve bir aydan fazla adet gormedim sonra vücudum kendini topardiktan bir süre yani nisan ayında hamile kaldım . Kendinize zaman taniyin ve elbet hamile kalacaksiniz . Vücudunuz toparlansin ilk önce.
Benay Ayseegull ayyy doktor bana adetin zamanları değişebilir korkma dedi diye saldım kendimi hiç adete bakmadım neden olmadım diye 20 gün geçmiş üstünden ve ben bunu et yedikten sonra öidemin bulanmasından sonra farkettim meğer hamileymişim sen bence bir test yap düşükten hemen sonra hamile kalan çok ben gibi 😂 birde bizlerde düşüşün bir ayağı içerde olur derler ilk 3 ayda hamile kalan çok fazla
Tuubaaa Ayseegull kimyasal gebelik sonrası hamile kalma olasılığı çok yüksek oluyor , test yapın derim 🙂
Mommerve Bir hamile kalamayan ben miyim acaba ekimde kimyasal yaşadım kasım da 7 gün gecikmem oldu bu ay da 3 gün gecikti test yaptım bugün sonuç negatif hala olmuyor 😓