Bume Sifaicin hiç üzülme düşükten sonra ki gebelik daha sağlıklı olurmuş vücut kendini öyle bi iyileştirir toparlarmış ki inşallah güzel haberler alırsın
Sifaicin Bume düşünmemek için kitap falan okuyorum zihnimi yoruyorum ve haftaya bende köyüme bir kaç günlüğüne gitmeyi düşünüyorum inşallah banada güzel haberler gelir ❤️
Bume Sifaicin git git ben adetim bitti 3 gün sonra gittim baya yoktum eşimin yanında ne olduysa o üç günde olmuş yani ki daha önceki aylarda devamlı birlikte olduğumuz halde bile olmamıştı rabbim zamanını bilir hayrla gelsin inşallah
TubaaaA34 Sifaicin stres yapmamaya çalış çünkü benimde kimyasalım oldu çok ağrılı geçiyor kendini sıcak tutmaya dikkat et özellikle ayaklarını sonrasında adet kanaması gibi geçiyor
Sifaicin TubaaaA34 artık o lekelenmem bile yok sökülmedi henüz ama sökülmesi için dua ediyorum stres içinde kitaplara falan veriyorum kendimi düşünmeyerek kafamı rahatlatıyorum
TubaaaA34 momofmychildren çok şükür benim 5 haftalık oldu daha inşallah bu Sefer sağlıklı olur dua ediyorum
Sifaicin Bume gidicem inşallah canım biraz farklılık iyi gelebilir evde bazı günler ruhum daralıyor. İnşallah güzel hbaerler alıcam bende 🤲🏼 inanıyorum inanmak istiyorum güzel olucak herşey 🤲🏼
Nurklcc Sifaicin hiç düşünme ben akışına bırakmıştım oldu ama oda 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum 2 hafta oldu kendimi toparlamaya çalışıyorum ama inanıyorum yine olucak Saglıklı olması icin dua et ben hep öyle ediyorum umutluyum
Alicegurd Sifaicin canım benim aynı şeyleri yaşadım inan Allahtan hep sağlıklısını istiyoruz Rabbimin vardır bildiği ben hep diyorum en azından kalbi atmiyordu Rabbim en kısa zamanda yeniden müjdelesin
Sifaicin Bume çok şükür dün düştü içim bir nebze olsun rahatladı ve kendimi yeniden hamile kalmaya bir adım daha yaklaştın diye teselli ediyorum .
Sifaicin Haticeburak06 ilk başlarda bi kaç gün sadece peceteye gelen kahverengi leke vardı evvelsi gün gece bir kaç damla geldi dün epey söküldü ve düştü bugün biraz hafifledi kanamam inşallah böyle böyle atlatıp güzel haberler alıcam 🤲🏼♥️