Aleyna_01 Sevcan62 25 e kadar göbek deliğinin altına kadardı çizgi 30 olunca üsttede belirginleşti uzun zamandır göbüşüme bakmadım düşmeye başladı karnım 36 oldum bir baktım çatlaklar oluşmuş 😅
SrpYlmz Sevcan62 benim beşinci ayimda çıkmaya başladı ama öle çok belirgin değil benim kız annesi erkek annesi farkediyor
neseaydin Benim 3 oğlumda ilk haftalarda çıktı esmer olunca baya bilirgindi. Ama kızımda çıkmadı canım
kar_kristali Sevcan62 oğlumda göbeğinde çizgi vardı. Kızımda hiç çizgi olmadı. Şimdi ikinci kızıma hamileyim bundada 31haftalığım.ama yine çizgi yok. Kız erkek farkediyormu acaba merak ediyorum
Sevcan62 kar_kristali kızda yarım erkekte tam çizgi çıkıyor ve daha belirgin oluyor diyorlar ama kişiden kişiye değişiyor hiç çıkmayan da var
ecmelmirzaogluu Haftamda göbek deliğimin altında belirmeye başladı gölge gibi, şimdi 31 deyim yavaş yavaş göğsüme doğru çıkıyor, cinsiyet kız 🎀
sevaldqn1 Sevcan62 20 25 gibi çıkmıştı tam hatırlamıyorsam şimdi de gitmesini istiyorum tahmini ne zaman gider buuuu
Sadeceanne2 Sevcan62 herkese göre değişiyor benim 34-0 dayım şuan incecik açık vizyon rengi bit çizgi. Var belli belirsiz