Merhabalar 22haftalık hamileyim sabah çok derin şekilde baş parmağımın arasını kestim 10 kadar dikiş atıldı. Ve antibiyotik verdiler hamile olduğumu söyledim doktoruma da sordum ama içim rahat değil. Kullanmam da gerekiyomuş enfeksiyon kapmaması için bi an önce iyileşmeliymiş. Amoklavin verdi kullanmalı mıyım kullanmasam bi sıkıntı olur mu
Hamilelikte antibiyotik kullanımı
Aysesrt geçmiş olsun. Doktorunuzu dinleyin enfeksiyon daha tehlikelidir zorunda olmasa verilmez antibiyotik
Aysesrt geçmiş oldun doktoru dinleyin vardır bildiği . Hamilelik esnasında bende o antibiyotiği kullandım sıkıntı olmadı bol bol dua edin
Aysesrt 14 haftalık hamileyim antibiyotik kullanıyorum 1000 gramlık bir şey olmadı yani doktor öneriye Su kullanın ne olacak ki
Aysesrt ben de gribim hemde 35 haftalığım acil doktoru verdi antibiyotik sonra emin olamadım kulak burun boğaza gittim o da bu antibiyotiklik değil şu an viral bir şey kullanma dedi. Yani gereksizse emin olun risk almıyorlar söylüyorlar. Size gerek görülmüş demekki kesik olduğu için gene siz bilirsiniz ama kadın doğumcunuz onayladıysa kullanabilirsiniz.