ikiminikannesi_ Hangi haftalarda yapılmalı anneler 21 .haftada yaptırmayı düşündüm ama geç mi bayrama girmeden yaptırmak istiyordum.
Beybun_29 ikiminikannesi_ onu sağlık ocağı gün verio size görüşün ilkinde daha erken ikincisini 21 haftalıkken yaptılar ilki yanlış değilsem 17. Hafta oldum
susaMom_ ikiminikannesi_ 22. Haftalarda yaptıracağım ebeminde haberi var bir şey demedi çok geç olmaz dedi
sariniz13 ikiminikannesi_ bebeğin hareketlerini hissedince gel demişlerdi bana 22+4 oldum tabikide önceden hissettim ama anca fırsat bulup 2 gün önce gittim
ikiminikannesi_ Beybun_29 ben artık 18 oldum 20.haftadan sonra diye arayışları ilk hamilelik onlara dustugunde
Beybun_29 ikiminikannesi_ sağlık ocağı unutuyor aramayı bazen sen yinede onlarla görüş valla bana direk kart verdiler.ilki 17. Hafta ikincisi 21. Hafta
susaMom_ sariniz13 Henüz hiç olmadım 22. Haftada ilk dozu olacağım ama önce doktoruma danışmak istediğim için yaptırmadım bir de antibiyotik kullanıyorum rahatsızlandığım için
sariniz13 susaMom_ genellikle yaptırın diyorlar doğum sırasında enfeksiyon riskine karşı hiç yaptırmayın diyen duymadım. Bu arada geçmiş olsun🌸
susaMom_ sariniz13 Yarın gidiyorum doktoruma zaten o zaman sorarım artık antibiyotik tedavimde bitmedi henüz bir şey olmaz inşallah 🥹 teşekkür ederim