Hazall23 Bazen bebişin hareketlerini idrar kesinin üstünde hissediyorum. Tekmeleyince içim gıdıklanıyor 🫣🤣
aslhnkrts9 Hazall23 yarın tam 31 haftalık oluyo az önce resmen hani bi yere vurursun da ses gelir ya pat pat tekmeledi beni ve bunu hissettim o sesi yani hahahaha öyle sert tekmeliyo ki ayakları alttan çıkacak sanıyorum 😂
yeschef-13 Hazall23 bende dışarıdan görüyorum dün video çektim artık her akşam iletişim kuruyoruz bi 3-4 dakika biz vuruyoruz o vuruyor bazen şiş kalıyo ittiriyor tutuyor hahah
Maviii_98 sryy evet hareketlerini Biz 16 haftalık olduk henüz böyle ara ara seyirme gibi kısa süreli şeyler oluyor bebek midir erken mi bilemedim bazen tek tek ara ara vurma gibi ama çok hafif
sryy Maviii_98 ben kilolu bi anneyim ilk hareketini 17 haftada hissetmiştim ama böyle seğirme seklindeydi 20. Haftadan sonra hareketler daha da netleşti. Kişiden kişiye değişiyormus canım kısaca normalde benim kilomda biri 20 haftadan sonra hissedebiliyormus ben erken hissettim.
Maviii_98 sryy ben kilolu biri değilim 53 kiloyum şuanda hissediyorum gibime geliyor ama ilk gebeliği olduğu için bilemiyorum da normalde nasıl olur hareket hissetme
sryy Maviii_98 kanat çırpması seğirme gibi bi his 🥰az daha büyüsün güzelce hissettirecek annesi merak etme sen tepinmekten seni uyutmayacak da😅
aslhnkrts9 Maviii_98 bende 54 kiloydum hamile kaldığımda karnımda gaz varmış gibi hissediyordum böyle bişey geziniyo gibiydi 16. Haftada meğerse bebekmiş ☺️ilk hareketlerini öyle fark etmiştim ben
aslhnkrts9 Hazall23 hem öyle hem popoda hissediyorum 😬ve peşpeşe vuruyo sanki hırsını alamıyor gibi 😂
sryy Maviii_98 her anını doya doya yaşa suanki hissetmeye calısmandaki o heyecan duyggusu bile cok güzel 🥰sağlıcaklada kavus miniğine
Hazall23 aslhnkrts9 hahahah ah bizim bu bebişler pek intikamcı olucak 🤣 sağ sağlim doğsunlarda istedikleri kadar tepelesinler bizi 🥹🥰
Maviii_98 aslhnkrts9 heh evet işte dışarıdan da duyuluyor bazen eşim bağırsak hareketi zannediyor ama öyle değil içeride gidip gelen bişey var şu sesi gibi 😄😄
aslhnkrts9 Maviii_98 zaten bağırsak hareketiyle karışıyo bana da arkadaşım hep o bağırsak hareketi dedi yukarı çıkıyo ondan öyle hissediyorsun dedi biraz zaman geçti yine aynı şekilde hissettiğimi söyledim ay o zaman bebek hareketiymiş o dedi 😂 herkeste farklı hissettiriyo işte 😂
aslhnkrts9 sariniz13 size de şey oluyor mu ayaklarıyla gerdirip kendini tekmeliyo mu 😂 ben bugün sabah wc de uyuya kalmışım eşimin aklı çıkmış 😂