Englishteacher Kızlar yenidoğan bebek için nevresim gerekli mi? Bi takım aldım bi tane de çarşaf aldım ama bi takım daha nevresim alsam mı kullanılıyor mu yenidoğan için? Doğumum Allah kısmet ederse martta olcak ilk başlarda battaniye kullanılır diye düşünüyorum sonra zaten yaz pikeyle hatta belki müslin bezlerle örtülür üstü sanki bidahaki kış ancak kullanılır diye düşünüyorum nevresimi🤔🤔 Sizce nasıl olur?
Calasun Englishteacher ben kumaş alıp 3 tane diktirdim yastık ve çarşaf sadece battaniye kullanıcam zaten hep 🤷♀️
Englishteacher Chan ben de mi öyle yapsam 🤔 sıvı geçirmez alez aldım yatak için de çarşaf da şimdilik 2 tane var zora kalırsam tek kişilik çarşaflarım da var gerçi. Nevresime şimdilik gerek yok dimi önümüzdeki kış anca ihtiyaç olur gibi
Chan Englishteacher Tek kişilik takımlarımı kullanırım dersen hiç ekstra masrafa girme bence. Ben ablamın terziliğinden yararlanıp kumaşını aldım sadece 😁 Şansa tek kişilik takımım da hiç yok kullanacak.
Englishteacher Chan annemin var dikiş bilgisi o nevresim takımı dikecek de bu sene gerek yok seneye dikeriz fln dedi ondan sordum ben de ☺️
Deletedmom4793 Mart çok soğuk bir ay kıştan farksız battaniyeyle nasıl tutacaksınız bence gerekli yün veya uyku setindeki yorganı kullanıcam ben battaniye bence çok terletir
Chan Deletedmom4793 Bu işler biraz evin sıcaklığına göre de değişiyor. Eğer uyku tulumu almışsa mesela durumu kolayca tolore edebilir.
Englishteacher Deletedmom4793 yenidoğan bebeği yorgan altına yatırmaya korkarım ben ya ağır gelmez mi acaba 🤔 bilmediğimden soruyorum tamamen battaniyeye sararsak ev de yeterli sıcaklıktaysa olur gibi geldi bana ama 🤷🏻♀️
Deletedmom4793 Englishteacher yorgan çok hafif uyku setindeki yorgan, yün olan biraz daha ağır tabi ama diğeri yatırılır ev sıcak olur zaten de battaniye bana terletir gibi geliyor
Chan Englishteacher Mantıklı 😊 baktın başa çıkmayacağın bir durum var annen imdadına yetişir o zaman.
CimKefA İlk zamanlar çok kusuyormuş öyle olunca da nevresim çok lazm oluyor dedi tecrübeli bir arkadaş bugün 🤷🏻♀️ Biz 24 haftalığız 🌸