busraaa10 27 haftalık olduk fakat yazılanlara göre 2 saatte bi hareket etmezse doktora gidilmesi gerekiyor falan yazıyolar benim kızım çok hareketsiz 🥲 yanii günde 2 3 kere tam olarak hissediyorum bi sorun olmaz sanırım demi benim kız gibi olan var mı 🤣
maviiiss busraaa10 benimde aynı 27+1 im dünden beri çok çok hafif hissediyorum korkuyorumda ama bilmiyorum
Gyulche busraaa10 canim bazi bebekler cok haraketli bazilari farkli gebeliyede bagli ama mesela cok haraketliyken birden boyle oldunda normal deil tabi birkac gun boyle olursa bildim kadar ablamlar ben bir tek aksamlari hisederdim diyodu gun icinde cok nadir 2 salikli yavrusu var ama icin rahat etmezse bi doktora gozuk surekli.istirat haldrysen ve boyle azsa kesin git benim ki asicik azalsa hemen korkuyorum tatli felan yiyorum ama gunde 10 haraket yapiyisada korkma tabi bilen birine sor daha iyi
Cemretopal busraaa10 yaa hiç endişelenmeyin bende aynı haftalarda korkuyla gittim hiç kendimi korkutmaya gerek yokmuş. o haftalarda bebeklerin hareketleri çok sık hissedilmediğini içeride hareket halinde olduğunu söyledi doktorum. bir de çooook derin uykudaymış 🤭nstde hareket etmişti. uykunuz geldiğinde uyuyun en ufak yorulmanızda uzanın bazen çok hareket ettiğimizde bebişler içeride yorulup uykuya dalıyorlarmış kendinizi hiç endişelendirmeyin🥰
Serendipity16 busraaa10 benim bebeğimde genelde sakindi ancak yatarsam kahve falan içersem hareketli oluyordu 26’dan sonra baya hareketlendi 2 gündür yine az hareket ediyor 28’e girdim bende bebeğin karakteriyle alakalı galiba bende çözemiyorum artık
busraaa10 maviiiss benimde aynı canım hiç yok desem yeridir yatıyorum sola doğru düz yatıyorum tatlı bişeyler yiyiyorum aman aman hareket hiç yok
busraaa10 Gyulche doktoruma her gittiğimde sordum senin bebeğin rahat bi pozisyonda durmuyor 😂 popo aşağıda ve eşi de karnında dedi yani çok çok hissetmezsin normal demişti ama daha küçüktü yani hep böyleydi az hareketi var burda okuduklarımda korkutuyo beni bide anksiyetem var 🥹🥲 sürekli kafamda kuruyorum sormak istedim 🫶🏼🤍
Gyulche busraaa10 canim bende anksiyete ve panik atakliyim.seni coook iyi anliyorum evet bazen o pzisyonda olunca hisedilmiyor bende mesela 29 oldum ara ara azalmalar oldunda nete bakiyorum bu haftalarda azalma yasayan varmi diye ve simdi geceleri saya dola donerken karnim.agriyor agridan uyuyamiyorum var mi diye baktim varmis doktorlar hep normal diyor kasilmam oldu agrim oldu abarta abarta anlatim.halde.normalndenildi bana bi dusun artik ne yapicam bilmiyorum.salikla.kavusalim.insallah yavtularimiza
Denizm Bende 26 haftalik hamileyim hareketi kaç gün yok denecek kadardı bu gün de çok güzel hareketli
busraaa10 Denizm benimde öyle işte kuzum yani bugün hareket ediyorsa mesela 2 3 gün yok denecek kadar az oluyor uyku uyuyamıyorum
busraaa10 Gyulche ayyyy canımmm geceleri bende öyleyim kasılmalarım oluyo sağdan sola dönerken acaba diyorum bişey mi oluyo yok erken doğum riskim mi var korkudan uyku uyuyamıyorum sabah 7 olmasam uyanıyorum ay bilmiyorum kuruyorum kafamda sürekli rabbim sağlıkla zamanında kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza 🥹🥲
busraaa10 Cemretopal içim rahatladı gerçekten bu haftalarda herkesin böyle demek ki bazen okuyorum burda kıpır kıpır yazıyorlar 🥲 diyorum bende bu sefer heralde bi benimkisi böyle ne biliyim annelik çok başkaymış 🩷🤲🏼
busraaa10 Serendipity16 bende işte bazen hareket halinde gibi bazen gün içerisinde asla hareket etmiyor ne yaparsam yapiyim bide ağrılarım oluyor korkuyor insan 🥹
Serendipity16 busraaa10 haklısınız valla insan en ufak şeyden etkileniyor ama her bebek hareketli olmuyor bunu anladım ben
busraaa10 Serendipity16 Bencede bende artık düşünüyorum aman sağlıklı olsunlarda 🥹🤲🏼 rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin vaktinde inşallah