Cacaaaa Arkadaşlar 36.haftadayız ve ağır öksürük burun tıkanıklığı geçiriyorum bugün 4.gün hala geçmedi aranızda grip geçiren var mı önerebileceğiniz bişeler yada 😒
akdmiremmm Cacaaaa bende 6 haftalıkken öyle oldum sürekli portakal mandalina felan tükettim pekmez bu tarz şeyler yiyerek atlattim
06oyku Cacaaaa aşkım mandalina kabuğu çayı yap tabi hemen kesilmiyor ama azalıyor ben 2 günden sonra azaldı sonra kesildi
Selind12 Haftadayım ve ağır öksürüğü yaşıyorum 1 haftadır ne yaptıysam geciremedim ama komşum çam kozalağı pekmezi getirdi 2. Kullanımda şuan baya hafifletti bulabilirsen bunu tavsiye ederim çok iyi geldi Cacaaaa
06oyku Cacaaaa rica ederim şifa olsun inşAllah canım düzenli iç öksürük azaldığını fark edeceksin sonra birden bire kesiyo
Selind12 Cacaaaa malesef ayni şekilde sinirimden oturup ağlıyordum artık komşum öksürük seslerimi duyarak getirmiş dün ve bugün kullandım bugün çok çok rahatlattı özellikle bebek için üzülüyorum ister istemez de korkuyorum çünkü çok şiddetliydi
Cacaaaa Selind12 evet ben de en çok beneği düşünüyorum umarım bizim hissettiğimiz şekilde hissetmiyorlardır
Selind12 Cacaaaa umarım araştırdığım kadarıyla hissetmıyorlarmış ama yinede insan endişe ediyor ama dediğimi mutlaka denemelisin çok geçmiş olsun bu arada