Happymamiyy Selam kızlar bugün 18 haftalık olduk bir tek d vitamini ve balık hapı kullanıyorum. Sizce ekstra takviye ihtiyaç var mı sizin doktor önerileriniz nedir ? Hala ben hissetmiyorum bebisi arada sıcak basıyor kendimi garip hissediyorum sadece 🫣
SibaLuna Happymamiyy ben demir ilacı ve multivitamin de kullanıyorum d vitaminin yanında 🌸 ben de yarın 19 oluyorum bu hafta hareketleri hissetmeye başladım sen de yakında hissedersin canımm ❤️
snowglobe Happymamiyy yarın 19 haftalık olacak. Vitamin demir ve magnezyum içiyodum ama ara verdim midemi çok bulandırıyo. Bu 2. Gebeliğim 2 haftadır falan hissediyorum
orcngzm Happymamiyy 18+5 ikizlere hamileyim kız ve erkek 🌸 d vitamini b12 magnezyum demir ve balık yağı kullanıyorum ☺️
ikiminikannesi_ Happymamiyy bende tam bugün 18.hafta oldun bazen çok hafif hissediyorum pit pit diye oda birkaç gündür bazen gün boyu hissetmiyorum zaman bir an önce geçsin istiyorum benim 2.oglum geliyor İlki gibi heyecan olmaz diyordum ama hiç öyle değilmiş aynı heyecan aynı bekleyiş multivitamin magnezyum lullaniyorum d vitaminide verdi ama unutuyorum onu sürekli düzene sokmaliyim
Happymamiyy SibaLuna Oy sağlıkla gelsin minik inşallah bende hissetmeye başlarım çok heyecanlıyım 🙈❤️
Happymamiyy SibaLuna demir ilacına hangi haftada başladınız ve detaylı ultrasonunuz ne zaman Sibel hanım 🥰 biz cinsiyet de daha öğrenemedik göstermiyor kendini yaramaz 🙈
Ebruli55 Happymamiyy merhaba bizde bugün 18 haftalık olduk. Benim doktorum pregnom diye bir takviye var onu kullanmamı bir de NBl osteo formula diye bir takviye onu kullanmanın yeterli olacağını söyledi. Ben hareketleri kıpırtı şeklinde geçen haftalardan beri hissediyorum. Bu hafta daha çok arttı