mervemurat16 Merhaba anneler ve anne adayları🫶🏻 Haydi sohbet edelim doğurmayanlar şafaklar kaç,gebeler kaçıncı aydasınız,doğum yapanlar durumlar nasıl?Ben çok yorgunum 34 günlük bebişle uykular haram oldu modundayız😄
Snm06 mervemurat16 şafak 21 sözde bakalım paşamızın keyfi ne diyecek 😅son kontrolde ters duruyordu bana gelicek olursak bütün vücudum ağrıyor el ve bacak bileklerimi hissetmiyorum bile zaten 😵💫 bazen sert hareketleri oluyor 💙 geleceği günü sabırsızlıkla bekliyorum 😍
SmyEsciv mervemurat16 bebişin şafak 112😊 ben başka birşey daha bekliyorum oda iş yerinden izne ayrılmak oda 60 diyelim 😂 24 haftalık olduk benim karnım kilolarım aldı başını gitti mide proglemlerim var belim ağrıyor falan baya çöktüm şimdiden 😂🙈 yeni doğanla siz oo bu neki doğunca görün diyor olabilirsiniz bana şu an 😊🙈
AsELinAnneSi__ mervemurat16 3.5 aylık bebem var maşşallah diyeyim iki gündür güzel uyuyor gece geç uyuyor ama maalesef bu sorunu cözemedik 😴☺
Pelinpelin 39+2 ile atarsa 5 ama atmıyor gelmiyor 😂böyle giderse gün verecek doktor 🤷🏻♀️siz de sağlıkla büyütün inşallah gözünüz aydın 😊
mervemurat16 SmyEsciv bol bol uyuyun diyorum tek tavsiyem o😄ama zaman hamileyken çabuk geçiyor doğum sonrası bunu anlıyorsunuz
Yell SmyEsciv mervemurat16 Merhaba! Asistan sorularımı yanıtlamıyor acaba herkeste aynı sorun var mı?
mervemurat16 AsELinAnneSi__ emme durumu nasıl bizim doymama problemimiz var gece gündüz uyku yok yatağa koyunca hemen uyanıyor 😒
Snm06 mervemurat16 aslında dogurmayi düşünmüyorum 😅😅😅 ama nasil hayırlıysa öyle olsun normal olursa epiduralli tercih edeceğim sezeryan olursa da öyle gerçi ama bilmiyorum işte 😂
Rabiul mervemurat16 prenses geliyor teyzesi 🥹🌸 çiçeği burnunda taze anne olarak sizinde yeni doğan tavsiyelerinize açığız 💝
AsELinAnneSi__ mervemurat16 3 aylığa kadar aynı öyleydik ve sarılık geçirdik uykusunu açmak zorunda kaldım sürekli kilo alım bez doluluğu iyiyse doyuyordur sizi istiyor olabilir kucağınızda memede uyuyorsa . şimdi meme reddi gibi bir şey yaşıyorum bir haftadır zorla emziriyorum resmen ağlıyor ıstemıyo güzelde uyuyor bezde dolduruyor bu bebeler varya bir gününe akıl sır ermiyor 🤣
mervemurat16 Rabiul oy maşallah tavsiyem göğüs masajı videosu izlemeniz ayrıca gaz sancıları olabiliyor onun içinde bol bol video izleyin.En büyük tavsiyem yalancı emziğe alıştırın rahat edersiniz bizimki emmiyor mememden ayrılmıyor çok zor o yüzden.Temas bağımlısı fazlasıyla☺️
SmyEsciv Btl_akkurr tahmini doğum 19 hazirandı en son normal olursa Bilmiyorum ki normal mi olucak sezeryan mı duruma göre bakıcaz sizin?
mervemurat16 AsELinAnneSi__ ya şu 3 haftadır mahvoldum kolik bebek zaten uyumuyor emmek istiyor çok zor sağlıkla bir büyüselerdi😄
Btl_akkurr SmyEsciv bende 24+4 üm ikinci hamileliğim ilki sezeryandı bu tahmini doğum ne zaman olur bir fikrim yok ondan sordum 😊
1prensesannesi__ mervemurat16 2. Gebelik + 8 yasinda bi minnoş annesiyim 16 haftalıgız bende hamilelikten yorgunum dogurup uykusuz kalmayi tercih ederim heryerim agriyo 😂
mervemurat16 1prensesannesi__ yok anam yok hamilelik daha güzeldi ama doğurmanın güzel yanı kokusunu her an içine çekmek oluyor 😄