Elif-00 Normalde 10+5 haftalıktım diğer hafta ikili test için gitcektim bebek, 11+3 haftalık çıktı öyle olan varmı şuan o şekildemi hesaplamam lazım haftasını
yenidenanne34 Elif-00 yok siz yine sata göre hesaplamaya devam edeceksiniz. Benimde düne göre hep 1 hafta önde çıkıyordu dün tam günü gününe çıktı. Bi haftadan sonra kendi haftasini yakalıyor eger erken döllenme falan degilse
Hulo2105 Elif-00 doktor satımı 1 hafta ileriye almıştı. Dün kontrole gittim 14+2 ydim ultrasonda 15+4 çıktı. Bu dönemlerde 2 haftaya kadar ilerilik normalmiş. Aslında benimki normal adetime göre haftasını yakalamış.
sakinanneee3 Elif-00 hayır sat a göre hesapla 2 haftaya kadar ileri geri olabilir normal kabul ediliyor
Yaseminn2345 Benim ilk zamanlar uyumluydu şu an iki hafta önde. O durumlar değişebiliyor. Yine adet tarihine göre hesaplamak lazım. Önde olayı tamamen kilo boy baş çevresi vsye göre hesaplanıyor.
momofmychildren Elif-00 benim de gelişimi bir hafta önde ama son adet tarihine göre hesaplamaya devam
Mer3459 Elif-00 banada hep bir hafta önde deniliyor uygulamaya göre 20+4 ama doktora göre 21+3 bende kaç haftalığım bilemiyorum 😅😅
Serendipity16 Elif-00 benimde hep önde gidiyordu sonradan dengeleniyor sen yine sat’a göre hesap edeceksin
PrensinibekleyenAnnee Elif-00 benimki 7 haftadan sonra hep bir hafta öndeydi erken yumurtlama dediler ama sata göre hesaplıyorlar benim sezaryandı normalde 39 da alıyorlar doğuma bir hafta önde diye 38+2 de aldilar ikili taramada sata gör 12 haftaydı ama ölçümü göre 13 du ölçüme göre olanı yazdı doktor
Deletedmom89_ Elif-00 geçen benimde öyle çıktı 9 haftalıkken 10 haftalık olduğunu öğrendim, bu şekilde devam ediyorum, sağlıklı olsun ,iyi gelişim gösterdiğini gösterir, endişelenmeyin❣️