Gamze0408 Kizlar yürürken belim cikicakmis gibi oluyor cok acıyor 37 haftaligim bu normal mi ya korkuyorum
Miracleee Gamze0408 normal sanırım canım. Geçen gece sabaha kadar uyuyamadım bel ağrısından. Ama siddetlenirse filan yine de doktoruna görün.
Gamze0408 Miracleee Rmz21 acile gittim artik dayanamayip alttan muayene etti onda da aşırı canim yandi pembemsi akıntı geldi bu da normal sanırım dimi
Rmz21 Bende 37 ye girdim aynı durumdayım. Doktora sordum normal dedi . Kaslar açılıyormus doğum hazırlığı için
Miracleee Gamze0408 bende alttan muayene oldum ama hiç canım yanmadı bide hiç akinti kanama olmadı. Nasıl muayene etti acaba uyardı mi ki doğum için.
Rmz21 Gamze0408 muayene etmesine gerek yoktu bence alttan çoğu doktor önermiyor. Ama muayeneden sonra akıntı olması normal evet .
Gamze0408 Miracleee cihazla degil de eliyle muayene etti cok sertti canim yandı muayene ederken ve aşırı bel ağrısı cekiyorum bacağımı kaldıramıyorum resmen üşütüm mu belimi anlamadim noldugunu
Miracleee Gamze0408 iki parmakla muayene etti beni. O an hiç bisey hissetmedim. Ama sonrasında 3 gün yuruyemedim bile neredeyse. Ama kanama veya başka bisey olmadı. Sadece ağrım oldu