Tubaa10 30+3 haftalığız. Başından beri çok sorunsuz sıkıntısız bi hamilelik geçiyorum Allaha şükür. Tek sıkıntım mide yanması. Ejderha gibi dolaşıyorum ne uyku ne yediğiminden zevk alma... İstisnasız ne yesem yanıyo mübarek ilaç falan da fayda etmiyo artık neler denedim yokk 🙄 var mı geçirebilecek bi önerisi olan
Aysesare Tubaa10 yoğurdun suyunu içtin mi 😂😂😂 bir ejderha da benim çünkü beni bi ara gaviscon bile rahatlatmadı
Mmerwe Tubaa10 doktor bana rennie duo verdi sende söyle reçete etsin sana da uygun görürse. Gebeliğe bağlı reflü vb. Şikayetler icin verdi bana da
Tubaa10 Aysesare gaviscon ağacı çıkacak içimde kesmiyo kız 15 dk sonra başa sarıyoruz 😂 yoğurt suyunu ilk defa duydum denicem canım sağol 😊
Aysesare Tubaa10 çok iyi geliyor kesin dene, yoğurtta ye suyunu da kaşıkla iç kesiyor valla 😂 gaviscon Evde 5 kutu var
Meryemece Tubaa10 yogurt suyuunu bılmıyorum ama bir kase yogurt yerseniz yanma gercekten gecıyor rahatlatıyor miğdeyi
Aslikannnn Gavısvondan sonra renne duoda etkisini yitiriyor, bana artık yüzde 100 fayda eden bişey yok . 10 dk sonra gene başlıyor hiç bitmiyor 8 aydır yanıyorum😫😫