Kızlar tuvalete kalktım regl belirtisi gibi kan vardı peçetede şimdi tekrar gittim kan devam ediyor çok fazla akmıyor ama bir kaç damla geliyor hem peçetede hem tuvalette gördüm bu nişan mı oluyor yoksa kanama mı doğum mu başlıyor
Hafif ağrımda var regl ağrısı gibi

SeydaAnur Hayır nişan değil.Nişan bembemsi yada sarımsı sümük gibi tıpa şeklinde olur sade kan nişan değildir.Doğum başlangıcı olabilir ağrılarınızdan dolayı ama nişan değildir.Nişan gelmeden de doğum yapabilirsiniz.Sancılarınızda arttıysa kan tekrar ediyorsa hastaneye gitmelisiniz.İlk çocuğumda nişanım geldi 1 hafta sonra doğum yaptım.İkinci çocuğumda nişan gelmedi sancım vardı öyle doğum yaptım

SeydaAnur plesentan aşağıdaysa kanama yapar buda hemen doktora gitmen gerektiğini gösterir sakın oyalanma hemen git

Kişiden kişiye değişir herkesten Nisan gelmez suda gelmez benim annemde bana doğum yapacaginda ilk kanaması olmuş

neanladinyurdagull neye dayanarak söylediniz? Nişan herkeste aynı renk ve kıvamda olmuyor bilginiz olsun. Kimisinde kahverengi kimisinde pembemsi kimisinde kan kırmızı kimisinde sarı. Araştırmak bedava😀 ayrıca burda yıllardır yüzlerce doğum hikayesi paylaşılıyor ve okuyor tecrübe kazanıyoruz 👍🏻

Keliff hayır kırmızı kan damlasıydı
          İnternettede nişan kanla birlikte atılabilir gibi bir şey yazıyordu

Gurbetci1anne ne zaman başladı hemen mi oldu ablanızın uyumaya çalıştım gece ağrım devam ediyordu şuan ağrım yok geçmiş bebeğimde hareket ediyor

SeydaAnur sabah saat 5 gibi tuvalete gitmişti bizde kalırken peçeteye sizinki gibi lekelenmeler görmüş adet sancısı gibi sancıları da varmış uyumaya çalışmış saat çok erken diye uyuyamamış biz uyurken uyanmayalım diye annemleri arayıp hastaneye gitmiş 5 cm açılma ile yatırmışlar öğlen 12 ye doğru doğum yapmıştı

Gurbetci1anne Araştırmak bedava dediğiniz gibi googleye yazdığınızda bile çıkan ilk cümle sümüksü tıkaç şeklinde olduğu.Hangi doktor yada hangi açıklama sadece kanın nişan olduğunu söylüyor? "“Gebelik boyunca rahim ağzında sümüksü bir tıkaç birikir. Bu tıkaç koyu kahverengi, kırmızı ve pembe renginde olabilmektedir. Doğum başladığı zaman bu rahim ağzında biriken tıkaç atılır. Bu pembe renkli akıntı rahim ağzında çatlayan damarlardan kaynaklanır.”" BİLGİNİZ OLSUN BİLMİYORSANIZ DA İNSANLARI YANLIŞ ŞEKİLDE BİLGİLENDİRMEYİN.Renklerin farklı olduğunu ama sümüksü yapıda olması gerektiğini zaten belirtmişim sadece kan ı nişan sanıp hastaneye gitmeyip sorunlar yaşayan birçok kadında vardır diye düşünüyorum

Gurbetci1anne teşekkür ederim ilginiz için sordum doktoruma ama normal diyor şuanda sancıların şiddetlenecek dedi

2512tugbaclk sordum doktoruma normal dedi sancılar düzenli ve şiddetli olacak diyor şuan yok ama sancım