Boncugum_2024 Bu tarihler arasında sezaryen doğum yapacak anne adayları nasılsınız bebisler nasıl hareket lerini tam olarak hissediyor musunuz
Boncugum_2024 Hurreminyansanayisi Ayy Benim de kıpır diyor ama daha tam olarak degil sadece uzandığım ve oturduğum da oğlum neredeyse bu haftalar da yerinden duramıyor du hatta hareket ettini ben göre biliyor dum bu haftada ama bu sadece tekmeleri hissediyorum daha baktığım da göre miyorum oğlum birde 20 21 haftada falan hareket etmeye başlamış di
seydd25 27 hafta 3 günlük mayısın başı veya ortası henüz belli değil sağlıkla ve kolaylıkla gelsinler inşallah 🫶😌
Boncugum_2024 seydd25 AMİN inşallah canım hepimiz sağlıklı bir şekilde eli ayağı düzgün bir şekilde kucağımıza alalım inşallah
Boncugum_2024 Kdjhjhhj Benim de Allah’ım izin verirse 20 25 Mayıs arasi dedi onu kararlaştır cagiz zamanı geldi zaman dedi hepimiz inşallah sağlıkla eli ayağı düzgün bir şekilde kucağımıza alalım inşallah
Hurreminyansanayisi Boncugum_2024 benim 2. hamileliğim aynı yıl içinde doğum yaptım hemen hamile kaldım o yüzden doktorum erken hissedersin dedi öylede oldu kıpır kıpır durmuyor yerinde