Derinnmom umrumdadegil 20 dakika önce felan düştü bebek inleye inleye ağladı bi açtık göbeği düşmüş. Sen ne sürdün canım? Annem bi bez yakıp koydu biz öyle yaptık hep diyor
umrumdadegil Derinnmom aa neden ağladı acaba. Bişey sürmedim hastanede de bişey demediler çocuk doktoru da bişey demedi 🤷🏻♀️ bez yakıp koyma nedenmiş ilk defa duydum
umrumdadegil Derinnmom çok ağlıyorsa hastaneye götür bi hiç duymadım çünkü göbek bağı düştükten sonra ağlama canım belki bi problem vardır
Derinnmom umrumdadegil uyudu simdi canım yarın sabah erkenden sağlık ocağına götürecem, özel hastaneyi aradım çocuk doktoru yok şimdi dediler. Devlette götürmek istemiyorum şuan
xhbgns umrumdadegil Hellö ben uygulamayı silmiştim geri yükledim dayanmayıp kidste hiçbirinizi bulamadım djsldjk Cemile kuzum adım seninki nediir nediiir ay valla bunca zaman sormamız bile garip 😂
umrumdadegil xhbgns hoşgeldin aşko 🤣 kidste ismim umurumdadegil benim burda umrumdadegil🤣 benimkide Rumeysa canım valla kaç aydır konuşuyoruz birimiz demiyor ki bizim ismimiz nedir🤣
minik_kurabiyeee umrumdadegil benimde kızım 29 günlük ve gece 3 den sabah 8 e 9 a kadar uyumuyor kafayı yicem artık 🤯
umrumdadegil minik_kurabiyeee ah ahh var ya kaç gündür sürekli ağlıyor beynim artık yoruldu uykusuzluktan mahvoldum en son dayanamadım doktora götürdüm bu çocuğun nesi var diye
minik_kurabiyeee Melodimm benimde kızım 29 günlük şu 4 5 gündür gece 3 de kalkıyor sabah 8 e 9 a kadar uyumuyor artık ne yapacağımı bilmiyorum 🤦🏻♀️
Melodimm minik_kurabiyeee Benim kızım saat akşam 9 dan sabah 6 yada 7 ye kadar uyanık kalıyordu.40 dan sonra düzeldi gibi.Odanın karanlık olmasına dikkat et.Bebekler zaten gece gündüzü hala anlamıyorlar.Odada küçük ışık yakıyorum.Öyle alıştırmaya çalışıyorum.
xhbgns umrumdadegil Vallahi ya hdldjdkd biz de böyle bi değişiğiz napalım 😂 bebiş nasıııl kocaman oldu mu 🥹