umrumdadegil ay kendimi hikayemi okumuş kadar oldum gibi seni o kdr çok iyi anlıyorum ki bende benzerini yaşadım normal muayene gitmiştim bende bebeğim kalp atışları yüksek çıkıyordu yatış yapalım dediler dpgum haneye aldılar kontrol ettiler Nstye baglıydım sürekli suni verdiler denemek amaçlı normal doğum olursa bebeğin kalbi kaldırır mı diye kaldırdı dediler beklettiler tabi hastanede bu süre içinde domuz gribine yakalandım ateşim 40 lara çıktı sürekli ateş düşürücü verdiler sesim gitti konuşamıyorum sürekli nst doğum olur diye aç aç bekledim halsizlik falan sonra bebeğimin suyunda azalma vardı kalp atışı da yuğlsek çıkıyordu birse gebelik şekeri olunca doğumu başlatalım dediler 5 gün yattıktan sonra 2 kere alttan fitil verdiler suni sancı kıvrandım 1 dk bir sancılarım geldi gelen giden alttan muayene falan normal dpgum için çabalandı o kdr sancıya açılmam olunca suyumda azaldı bebeğin kalp atışları düzensiz oldu acil sezeryana alındım hasta hasta belden iğne yapıldı 5 10 girdim bebeğim 18:07 doğdu sonra bebeğimin plesantası vücuduma yapıştığı için onu çıkarmak için çok uğraşmışlar çok kanama olunca komple uyuttular Kollarım delik deşikti sürelikle damar yolu açmışlar sonra servise alındım nabzım 130lara çıktı riskli çıkaramayız dediler orda beklettiler heran birşey olursa odaya alırız diye 9 30 da kendime geldim ailemi ozmn gördüm zordu ama nasıl ben doğurdum diyorum şaşırıyorum kabus gibiydi hatırlamak istemiyorum çıktık evw geldik hala hastalığı yaşıyordum 40 lardaydı sirkeli sularla bezlerle ateşimi düşürmeye çalıştık bebeğim emmedi göğüslerim hep yara oldu kucağıma alamadım hala öyle tek bakamıyorum annem var kendime daha gelemedim